tiistai 6. kesäkuuta 2017

toukokuun salainen lähetys

Se antoi hetken odottaa itseään, vaan olipa sen pienen odotuksen väärti. Parini, kuka lieneekään lie lukee varmaan mun ajatuksia. Sellainen fiilis tuli, kun paketin sain. Ne virkkuukoukut. Mä olen aloittanut vuosia sitten tekemään päiväpeittoa kalalangasta ja kuinka ollakaan, tuossa toukokuussa sain inspiraation etsiä sen ja koetan kesäkäsityönä saada peiton valmiiksi. Olin jo miettinyt sen purkamista vaan koetan kuitenkin, josko saisin saman kokoisia lappuja vielä virkattua ja parini lähettämät virkkuukoukut on tähän palojen virkkaukseen juuri oikean kokoisia. Aiemmat pienet koukut ovat kadonneet matkalla johonkin. Liina on vallan kaunis ja pääsi jo käyttöön, lastenhuoneen lipaston päälle. Lanka on nallea ja ystäväni lenpiväristä. Tuota sitä on joskus kissojen ja koirien kanssa metsästetty ja nyt ensimmäisenä ystäväni tuli mieleen, vaan kyllä koetan malttaa mieleni ja neuloa tästä ihan itselleni jotain. Muistilappu teline on hauska, siihen sopii laittaa vaikka seuraavat käsityöideat, niitä kun tehdessä aina mieleen tulla putkahtelee ja toteutus ei aina ihan niin nopeasti onnistu. Pienet sakset ovat hurmaavat, tälläisistä minä tykkään. Jutuista, missä on jokin juju. Taitettavat sakset, kätevää :) Ja mittanauhoja ei voi olla koskaan liikaa, aina tuntuvat olevan hukassa.

Ihanasta paketista kiitos parilleni. Ihan jo pikkuisen haikea olo tulee, pian on paljatuspaketin aika ja päättyy tämä minua aina niin ilahduttava leikki.

Ihanasta säästä nauttien, lämmössä, lämmöllä

Anne-Mari

3 kommenttia:

 1. Kiitos Anne-Mari <3 - joka kerta yhtä paljon jännittää, tykkäätkö paketista ja sen sisällöstä vai kuinka mun on käynyt :)
  Ihanaa, että virkkuukoukut osui juuri kohdalleen ja inspiraatiosi päiväpeiton jatkamiselle heräämään uudelleen. Samoin kuin Nalle -langan värin osuminen kohdalleen.
  Meidän Neuleystävä-Emolla tosiaan on sitä Taikapölyä, jota hän lennättää pariensa ylle pareja jakaessaan :D
  Hyvää kesäkuun alkua toivottaa SNY-parisi :)

  VastaaPoista
 2. aivan ihana paketti. ja vau, miten ihana liina! Itsellä on verhot kalalangasta kesken ja siinä on lenteleviä perhosia.. en osaa enää jatkaa, niin jäänyt sitten tekemättä.

  VastaaPoista
 3. Perhoset, nuo kesän kevyet ja liinassa virkattuja, vau! Soma paketti, kesäinen ja monipuolinen. t. vieras SNY

  VastaaPoista