torstai 30. toukokuuta 2013

Jumissa sukkiin

Mulla olis vaikka mitä mielessä mitä tekis mieli tehdä, mutta oikeasti kuitenkaan ei oikein mitkään nappaa. Paitsi sukat. Niitä mä tykkään aina tehdä. Ja käyttää. Nyt neuloin kuitenkin omalle sny-parilleni Katjalle INKERI-sukat, Katjallahan on hieno uusi blogi Arkinen sekametelisoppa. Kiva yllätys oli huomata, että sukat ja paljastus olivat menneet vikkelästi perille ja pienistä kaunesvirheistä huolimatta saaja oli niihin tyytyväinen. Malli oli minulle uusi ja tykkäsin siitä. Tosi helppo ja silti saa ihan erilaisen sukan mitä perusvillasukka on. Mutta minulla oli suuria ongelmia saada puikkojen vaihtumiskohta tarpeeksi tiukaksi, meinasi hirmuisia löysiä lenkkejä väkisin jäädä. Lankana näissä sukissa on 7 veljestä ja Laurin villalanka, kulutus 132 grammaa.


Ja pitkästä aikaa sain kaivettua ompelukoneen esiin ja kokeeksi ompelin muutaman nunnupeiton, joita on nyt toukokuun loppuun kerätty ainakin facebook-ryhmässä. Tarkoituksena olisi nyt kesän aikana ommella jotain muutakin, mutta katsotaan nyt mitä tässä ehtii ja jaksaa. Tässäpäs kuva miun peittonipusta.
Ja niin se vaan on arki alkanut täydellä tohinalla. Onneksi mies on kesälomalla ja vähän helpommalla pääsee työhön mukaan, kun ei tarvitse muksujen hoidoista välittää. Lasten sairastelu kyllä oli rankkaa, silmätulehdus, korvatulehdus, keuhkoputkentulehdus ja keuhkokuume, nämä todettiin muksuilla kun mies heitä lääkärissä käytti toista viikkoa sitten. Nyt onneksi alkaa jo kaikki olemaan kunnossa, pientä kohimistä vielä on.

Oma torkkupeitto ei nyt etene. Koetin tuossa ottaa itseäni niskasta kiinni ja sainkin muutaman lapun virkattua ja pääteltyä toistakymmentä, mutta vielä on matkaa ennenkuin pääsee yhdistämään niitä. Väsisävyt on samoja mitä noissa Katjan sukissa.

                                                             Aurinkoista viikonloppua!

                                                                       Anne-Mari

3 kommenttia:

 1. Hei Anne-Mari !
  Ihanan pirteät sukat olet tehnyt.
  Kivoja nuo lastenkankaat niistä voikin tuunailla.
  Kurjaa että sairaudet on teidän perhettä piinanneet :(

  ps. en ole saanut vieläkään sitä palkintoa :(
  Kyselin toissa päivänä Lindahlsilta, mutta ei ne ole enään mitään vastanneet.
  Olikohan se humpuukia koko kisa, niinkuin olen monta kertaa epäillyt !

  VastaaPoista
 2. Nämä ovat kivat sukat. Pidän erityisesti varsiosasta, jossa värit loistavat.

  VastaaPoista
 3. Nyt sieltä Lindahlsilta tuli viesti että TAAS... ensi viikolla saan sen palkintoni :)
  Kyllä tämä lomailu on ihanaa, olen touhuillut ja pilkkonut ja liimaillut kaakeleita.
  Kohta loppuu materiaali kun olen niin monta työtä tehnyt parissa päivässä !!
  Mukavaa kesäkuuta sinulle ♥

  VastaaPoista