lauantai 1. maaliskuuta 2014

Kevään sny-kierros on pyörähtänyt käyntiin

Kuten jo edellisessä postauksessa kirjoitin, otin osaa kevään sny-kierrokseen. Ja torstain postin mukana sain ensimmäisen yhteydenottoni omalta pariltani, kaunis kiitos kivasta ja mieluisasta muumi-kortista. Tästäpä se sitten alkaa, kevään mittainen jännitys. tämä kyllä tuo taas toivottua iloa ja positiivista odotusta tähänkin kevääseen. Jotain vain just mulle :)


Ja torstai oli muutenkin kiva päivä, toteutin silloin erään pitkäaikaisen haaveeni, sellaisen josta olen haaveillut jo liki 20 vuotta, mutta joka on aina jäänyt kiireempien alle. Mie otin tatuoinnin ja epäilen vahvasti, ettei tämä jää ainokaiseksi. Kuva on valitettavan huono ja iho punoittaa kovasti, kuva on otettu juuri tatuoinnin loputtua.Ja jo perinteiseen tapaan, ei ne käsityö vaan oikein etene saati valmistu. Ehkäpä tässä maaliskuussa mie saan jo jotain valmiiksikin asti ja pääsen näyttämään, että kyllä täällä edelleen jotain nyhrätään.

               
                                                     Mukavaa maaliskuuta

                                                              Anne-Mari

3 kommenttia:

 1. Hieno kortti ja etenkin tatuointi :)

  VastaaPoista
 2. Kiva, että Muumi löysi tiensä perille.

  Tatska on hieno!

  SNYsi 28

  VastaaPoista
 3. Heippa! Kirjoittelin tuossa justiinsa postausta yhteen blogihaasteeseen (http://www.miunmaun.com/2014/03/blogigalluppi-haaste.html). Siulla oli onni/onnettomuus olla blogilistallani ensimmäisenä, joten näin välitän haasteen eteenpäin :-)

  VastaaPoista