torstai 1. elokuuta 2013

Ihana löytö :)

Ei ole oikein tarmo riittänyt töiden, rakentamisen ja lasten ohella käsitöitä tekemään saati blogeissa käymään. Tänään kuitenkin sitten kävin kurkkaamassa yhtä blogia ja katsokaapas mitä löysin:


Tännehän sitä piti heti mennä ilmottautumaan. Ja toivon, että pääsen mukaan odottamaan kivoja paketteja syksyä piristämään. Kuvaa klikkaamalla pitäisi päästä lukemaan lisää tietoa aiheesta.

Ja kun ei käsityöt oikein edisty tai ainakaan valmistu, niin näytetään nyt mitä täällä touhutaan, jottette luule, että täällä ihan tekemättömänä olla mollotetaan.


                 


              Kiitos käynnistäsi, kommentti on aina iloinen yllätys!


                                                                  Anne-Mari

4 kommenttia:

  1. Ette te siellä kyllä mitenkään toimettomana ole olleet :) joskus muut asiat menevät harrastusten edelle mutta varmasti nekin palaavat kuvioihin kun on enemmän aikaa. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. No ei todellakaan toimettomalta näytä:)

    VastaaPoista
  3. Hyvän näköinen blogi sinulla! Hieman jo kävin tutustumassa ja lueskelemassa tunnelmiasi. Toivottavasti edessä on hauska yhteinen syksy SNY:n merkeissä. Ainakin lupaan yrittää parhaani =) Aurinkoisia elokuun päivä ja maltillista kortin odotusta toivotellen upouusi SNy-parisi

    VastaaPoista