lauantai 22. maaliskuuta 2014

Ensimmäinen sny-paketti on saapunutTorstaina jo hain postista paketin ja minä malttamaton avasin sen jo autossa, ennenkuin hain lapset päiväkodilta. Jälkeenpäin kyllä tuli taas niin aikuinen olo-että. Paketissa palastui kolme kerää Janne-lankaa, värit oikein makeat, vihreä ja syvä pinkki. Heti tuli mieleen, että näistä tulee sukat miulle itselleni. (sitten joskus). Pari mieleistä malliakin heti heräsi ajatuksiin. Sitten paketissa oli miulle uusia tuttavuuksia, jonkinlaisia langanpidekkeitä tms, joihin ainakin kuvan perusteella saa kiedottua lankaa. Tuli mieleen, että kirjoneuletta tehdessä voisi olla näppärät? Jos joku tietää oikean tarkoituksen, niin voipi vinkata. Silmukkamerkkejä aina tarvitaan. Sitten oli suklaata, yhtä lemppareistani, välipalapatukoita, pikkuväelle tikkareita olettaisin sekä teetä. Tänään ajattelin illalla keittää pitkästä aikaa teetä ja hemmotella itseäni joko suklaalla tai noilla patukoilla. Lisäksi paketissa oli pari siemenpussia, toiselle etsinkin jo sopivan kukkaruukun ja koetan saada multaan lähipäivinä. Paketti oli hyvin mieluinan ja piristi päivääni kummasti. Useampaakin päivää, kun osasin tätä jo odottaa, ja meneehän tätä ihastellessa jo jokunen päivä. Kiitokset sny-parilleni.
Oma olo on kyllä sellainen, että olen loman tarpeessa. Takana on aika rankka talvi, eikä kevätkään näytä kovin kevyeltä. Tänään juuri mietin, että pitäisi opetella kuuntelemaan itseään paremmin. Mielessä oli, että painuisi itsekin huilaamaan, kun saa pikkuväen unille, mutta takaraivossa alkoi jokin pikkuorava kuiskuttelemaan kaikenlaista rästihommaa, joten hommiin oli tartuttava, vaikka siis oikeasti olisin kaivannut lepoa. Opinko lie koskaan?

Käsityöt etenee omalla painollaan, koetan nyt tehdä niitä jonkinlaisen kevyen aikataulun mukaan, jotta joskus saisin tänne aikaan myös jotain esiteltävää. Pari valmista työtä olen vaatakaapista purkanut, ja toivon, että ne tässä kevään ja kesän aikana muuttavat olonsa käyttökelpoisempaan muotoon. Muutenkin olen eroni jälkeen koettanut käydä hiljalleen tavaroita läpi ja luopua sellaisesta, mitä en tarvitse. Vaikka aika vaikeaahan tuo on, luopuminen. Taustalla on kuitenkin se ajatus, että tästä saattaa tulla piankin lähtö paljon pienempään ja olisi sitten jotenkin helpompi selvitä muutosta, jos olisi jo jotain turhaa saanut siivottua pois.

Ja kiitokset kaikille lukijoilleni ja satunnaiskävijöille. Vaikka päivitän blogia harvoin ja nyt tuntuu, etten ennätä muidenkaan blogeissa juuri käymään, on tämä kuitenkin sellainen henkireikä itselleni, että koetan tähän jostain aina välillä aikaa nipistää. Kiitos siis kaikille täällä pistäytyville.
                                         Anne-Mari

7 kommenttia:

 1. Hieno paketti ja voimia <3.

  Itsensä kuunteleminen on myös tärkeää ja osata pysähtyä ja levätä!

  VastaaPoista
 2. Kivan paketin olet saanut! Itsensä kuunteleminen ja lepääminen on kyllä erityisen tärkeää, vaikka se aina tahtookin jäädä taka-alalle.

  VastaaPoista
 3. Hieno paketti. Voimia ja jaksamista. Kevät tulee ja kesä ja valoa :)

  VastaaPoista
 4. Energinen paketti, voimvärejä, kasvun ihmettä siementen muodossa, pikkukalat kirjoneuleita, erityisesti monivärisiä kirjoneuleita varten ja karkkia makeannälkään. SNY:si haluaa hemmotella Sinua! Elämää kantaa, vaikeuksien jälkeen tulee valoisampia aikoja, koettu on. Huilaa välillä, annna ystävien auttaa. Turhasta siis itselle tarpeettomasta luopuminen selkeyttää arkea, sekin on koettu. Hyvää mieltä Sinulle ja perheellesi! Lankasi on nopeaa ja miellyttävää neuloa...

  VastaaPoista
 5. Ihana paketti ja siinä on kaikenlaista koko perheellesi ♥
  Pidä ystävä-kulta huoli itsestäsi ja jaksamisestasi.
  Minä olen nyt sellaisessa kunnossa, että olen monta kertaa ajatellut, että olisi pitänyt hakea aikaisemmin apua.
  Älä sinä tee samaa virhettä !

  Toivotaan että aurinko piristää ♥

  VastaaPoista
 6. Kivan paketin olet saanut! Tuttu tunne, kotityöt menee aina levon edelle. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän oppii katselemaan läpi sormien. Leppoisaa loppuviikkoa, ja sitä jaksamista toivottelen!

  VastaaPoista
 7. Kiva, että paketti löysi tiensä perille. Toivottavasti on mieluinen. Tsemppiä arkeen!

  SNYsi 28

  VastaaPoista