torstai 23. huhtikuuta 2015

Huhtikuun sny-paketti

Eilen jo postista hain tämän kuun pakettini ja sisältö kyllä sai minut häkeltymään täysin. Parini oli pakettiin kasannut aivan ihania ja niin miun oloisia juttuja että. Ensinnäkin lanka, fluormaniaa ja paksummassa mallissa, en edes tiennyt tälläistä olevan. Nyt omat ohkaiset flurmaniat tuntuu vähän pliisuilta. Ja toisena lankana oli yleellisen oloinen ja aivan mahtavan värinen katian petrooli lanka, kortissa maininta ohjeesta fifi-huivin ohje vaan mahtaako ohje unohtunut johonkin, tänne asti se ei kulkeutunut. Fifi on kyllä nimenä tuttu, joskus olen ohjetta silmäillyt vaan liian vaikeana pitänyt. Vaan ehkä mie joku päivä rohkenen kokeilemaan. Ja sitten paketissa oli suklaata, ompelu/neuletarvikerasia sekä itsetehty tiskikukkanen sekä aivan ihanat muumipatalaput. Olen aivan sanaton. Ja niin, se kortti. Kiirelakko-kortti, jossa teksti;

                                      Muista villasukat, muista porkkanat
                                      Muista haaveet, muista hiljaisuus ja hymy
                                      Muista halaus, muista ilo ja aurinko
                                      Muista myrsky, muista ystävät valo ja elämä.


Valtaisan suuri kiitos parilleni. Hyvin olet kotitehtävät tehnyt. Liiankin kanssa. Ja kaiken tämän arkisen aherruksen keskellä mie sain tuossa jonkin aika sitten hullut päähänpiston ja vaikka edellinen muutto olikin voimille käyvä, niin päätin vielä kerran ponnistaa ja etsiä meille uuden, ihan oman kodin. Vuokranmaksu (ja miulla kun on ihan hävytön vuokra) alkoi tympimään aina vaan enemmän ja enemmän, pankkikin kun näytti vihreää valoa asunnonostolle ja tästä lähistöltä löytyi sopiva, joskin ehken aavistuksen pieni asunto, tein tarjouksen ja se on tänään hyväksytty. Joten jos ei kuntokartoitus yllätyksiä tuo, niin tämä mamma se vielä kerran lankansa pakkaa ja ne uuteen kotiin kuljettaa. Vaan on kyllä tietyllä tapaa niin hyvä fiilis, tuntuu että vihdoin on oikeasti omilla jaloillaan ja tukevasti seisomassa.

Ja lahjavakkaan on valmistuneet yhdet sukat, vaan niiden kuvat ei nyt onnistuneet. Täytynee koettaa viikonloppuna ehtiä kuvaamaan uudelleen.

                                           Viikon päästä on jo Vappu!


                                                             Anne-Mari


7 kommenttia:

 1. Oih, ihanan paketin olet saanut! Tsemppiä tulevaan lankojen pakkaamiseen! Kyllä oma on aina oma! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea vain tulevaan muuttoon ja varsinkin uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 3. Onnea muuttoon. Kiva, että saat uuden mieleisen kodin. Hieno on pakettikin.

  VastaaPoista
 4. Upean paketin sait ja onnea muuttamiseen, oikean ratkaisun teit.

  VastaaPoista
 5. Upea paketti ja voimia muuttoon.

  VastaaPoista
 6. Mähän sen ohjeen ihan kokonaan unohdin! Tuossa se on hyllyssä! Laitan sen ensviikon alussa postiin! Ja ihanaa että paketti oli mieluinen!
  Sny

  VastaaPoista
 7. Kiitos vain, oli todellakin mieluinen ja niin runsas. Eikä mitään hätää ohjeen kanssa, mietin jo että olenko mä oikeasti tälläinen kouhelo, että onnistun kaiken hävittämään ja aivan huomaamatta .

  VastaaPoista