sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

kesäkuun sny-paketti ja paljastus

Hei vaan kaikille. Kesäkuu on käymässä loppuun ja täytyy kyllä sanoa, että on ollut taas niin rankka kuukausi. Muutto on vienyt voimia ja tehnyt lapset levottomiksi. Ja kissatkin on sairastelleet, lapset karkuuttivat pari kissaa ja nyt on kumma yskä kiretänyt lähes kaikilla, yhdelle piti jo kuuri käydä hakemassa.  Vaan tänään on se päivä, kun saan vanhan asunnon avaimet jättää ja siltä osin elämä hieman helpottaa. Muuttoprosessi on taas opettanut luopumaan tavarasta ja kyllä me on kaikki saatu mahtumaan tänne uuteen kotiin. Osa tavaroista on toki vieläkin menossa pois, vaan kaikkea ei voi heittää vaan pois.
 
Vaan tämän viikon piristys on ollut kesäkuun sny-lähetys. Sain sen postista jo loppuviikosta vaan en saanut kuvia siirrettyä koneelle. Paketti oli taas kerran mieluinen. Lankaa paketissa oli kaksi kerää. Parini itsevärjäämää 7 veikkaa mun valitsemassa vihreässä sävyssä sekä parini suosikkia regiaa oikeissa herkkuväreissä. Mieti millä langan olet värjännyt? Ja sitten uuteen kotiin oli ihana kissatyynyliinna, unikkoservettejä, puikkomitta, korvakorujen koukkuja sekä ihania handmade-kylttejä. Ihana paketti, suurkiitokset jälleen kerran ja valitettavasti viimeisen kerran. Ompa taas haikea olo, kun kierros päättyy. Parini oli tänä vuonna Vera blogista lankoja ja kissankarvoja .Suuret kiitokset kuuluu myös emolle Heidille blogista Heidin hullutuksia
 
 

                                                        Ihanaa kesää teille kaikille!

                                                                 ANNE-MARI

6 kommenttia:

 1. Moikka. Elintarvikeväreillä oon värjäillyt. Sen verran oon noita testaillutkin, että kestää ainakin sen 40 asteen pesun. Kiva, kun paketit on ollut mieluisia, ihanaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Moikka. Elintarvikeväreillä oon värjäillyt. Sen verran oon noita testaillutkin, että kestää ainakin sen 40 asteen pesun. Kiva, kun paketit on ollut mieluisia, ihanaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Voi, miten ihana viimeinen paketti.

  Kiitos itsellesi osallistumisesta!

  VastaaPoista
 4. Kiva paketti ja Mustakissa tykkää huipusti mustakissa tyynyliinasta:)
  Terkuin Mustakissa

  VastaaPoista
 5. tuo tyynyliina piti olla omalle sohvalle, mutta päätin sen sitten lisätä pakettiin muistuttamaan musta (lankoja ja kissankarvoja ;) )t. vera

  VastaaPoista