keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Joulukuun touhuja

Tänäänaamulla käytin kissavanhusta eläinlääkärillä ja samalla reissulla hain syksyn viimeisen sny-paketin. Jotenkin olo on tosi haikea,  yksinäisenä ihmisenä ei ole jouluksikaan pakettia tulossa, ja tämä paketti oli siis vuoden viimeinen ylläripaketti. Parini Jaana  oli pakettiin laittanut louhittaren luolan Väinämöinen sport lankaa joka on kyllä sellaista lankaa, mitä en varmaan itse koskaan raaskisi ostaa. Nyt vain koetan miettiä, mitä siitä tekisin,  jotta oikeuksiina pääsisi? Mukana oli myös muumimarmelaadia,  jota koetan varjella tuonne joulu viikon vapaille sekä hauska joulukoriste, jonka parini itse tehnyt. Jaanalle haluan lähettää isot kiitokset  syksyn paketeista,  Olet onnistunut miut yllättämään joka kuukausi ja totta tosiaan,  haikein mielin lopettelen syksyn kierrosta.



Jouluun on enää aikaa viikko ja pahasti on tällä muorilla joululahjaneulomukset. Blogin päivittäminen meinaa unohtua, vaikka jotain pientä täällä aina tulee touhuttua. Viime viikonloppuna lasten kanssa touhuttiin tehdä joulukortteja ja pipareita. Tuunattiin me myös pari lasipurkkia ja ne mä lähetin omalle sny-parilleni. Tekeleet uskallan täällä nyt julkaista, kun on paljastuspakettikin postitettu. 





Ja vaikka kaikki on huiskin haiskin, on mieli hyvä. Ennen joulua on enää kaksi päivävuoroa ja kaksi yövuoroa, sitten on aika hetki levähtää. Ja jouluun on vielä monta hyvää neulehetkeä jäljellä, joten neulomisiin!

Kiitos kun kävit!

Anne-Mari

4 kommenttia: