lauantai 2. tammikuuta 2016

Vuoden 2016 ensimmäiset

Vuosi vaihtui rauhallisesti, kukkahattua tehden. Samalla rauhalla olen aloitellut myös tätä vuotta. Neuloin toiset lapaset tuosta rowanin alpaca colourista ja vahvikkeeksi jälleen laitoin suomalaista sukkalankaa. Lankaa kului yhteensä 104 grammaa ja tässäpä vielä kuva kaikista yhdessä.

Vuoden ihan ensimmäisen valmistunut neule on kuitenkin villassukat miun tytölle. Hän jo jokin aika sitten toivoi ohuita sukkia itselleen ja päätin neuloa ne kevään sny-pariltani saamasta regian langasta. En halunnut tehdä tasraitojaa vaan jotenkin ärsyttävän samanoloiset näistä tuli. Lankaa kului 78 grammaa ja koko on n. 37.
Ja tuossa joulun jälkiä siivotessa muistin, etten ole esitellyt jouluna valmistuneita ja jo toukokuisena kesälomana aloitettuja sukkia teille. Nämä molemmat sukat on neulottu viimeistä kärkeä lukuunottamatta turkissa ja avatkaa tuliko miulle lomanKaipuu kun nämä viimeistelin?


Lankana Safari ja tytön sukkiin sitä kului 43 g ja miun sukkiin 51 g. Valkea kärki tehty jollain mysteerilangalla. Tykkään näistä ja niin tahdon lomalle.

Anne-Mari


2 kommenttia: