maanantai 25. huhtikuuta 2016

Huhtikuun salainen neuleystävä

Sain jo perjantaina salaisen neuleystävän pakettini ja lähdin sen lasten kanssa iltalenkin yhteydessä hakemaan, kiireellä töiden jälkeen. Ja lähipuistossa lasten leikkiessä minulla oli aikaa ihastella  sisältöä ja kylläpä sopivasti paketista löytyikin lämpöiset kämmekkäät, joita pääsin heti testaamaan, kun siinä kiireessä ne hanskat unohtuivat ja ulkona kuitenkin reipas nolla keli. Ja sittenhän siellä paketissa oli houkuttelevan näköinen pallero:Palloa aloin mun vanhan kissarouvan kanssa purkamaan ja kaikenlaista ihanaa se kätkikin sisäänsä. 

Paketissa oli siis kämmekkäät, kauniit harmaasävyiset ja sydänkuvioiset. Sopivat hienosti mun mustan kevättakin kaveriksi ja vielä täällä kuopiossa on niin vilpoisaa ainakin aamuisin, että tarvetta on, Sitten paketista löytyi silmukkamerkkejä, puikkomitta, hopeisia sydämiä, knit pro zing puikot koossa, jota minulla ei ole. Vetoketjuja ja hauskaa fanttikangasta,pitsinauhaa Sekä tietysti lankaa kunstgarnin hjertegarnia ja strompegarnia. Molemmat langat miulle uusia tuttavuuksia ja etenkin vihreä oli niin herkkuvärinen että. Sitten siellä paketissa oli perhoskiiltokuvia sekä parikin erilaista neuleohjetta ja ainakin se konttineule on sellainen, mitä ei onneton blondi saa sujumaan. Vaan on miulla mielessä jo yksi työ, mihin nämä langat sopisivat.

Kuvat ovat valitettavan huonoja vaan minulla oli paljon ongelmia kuvien kanssa, enkä tätä postausta halunnut tehdä ilman kuvia. Tietokoneeni väitti, että kameran muistikortti on viallinen eikä suostunut kuvia lataamaan. Eikä niiden lataaminen onnistunut edes puhelimen välityksellä, kun koetin ottaa puhelimella kuvat kameran pikkunäytöstä. Vaan lopulta kuvat sain tänne ja pääsin päivityksen tekemään. 

Parilleni isot kiitokset runsaasta ja niin mieluisasta paketista!

Kävijöille ja kommentoijille myös isot kiitokset, ne ilahduttaa aina!

Anne-Mari6 kommenttia:

 1. Ole hyvä vaan! :) Mukavaa, että kämmekkäät oli passelit ja takkiin hyvin sointuvat - aina tehdessä miettii ja epäröi, onko ne toiselle mieluiset.

  Toukokuuta kohti mennään vaikkei uskoisi, kelit on tosiaan olleet aika kylmiä ja kolkkoja täälläkin. Seuraava paketti on vielä vaiheessa, mutta kunhan saan aivonystyrät liikkeelle, niin eiköhän jotain mukavaa oo taas tiedossa. :)

  T.SNY27

  VastaaPoista
 2. Sydämellinen Taikapallo, kämmekkäitä myöten! Parisi on panostanut pakettiin. t. jonkun toisen SNY

  VastaaPoista
 3. On se hauskaa, miten paljon kamaa mahtuu lankakerän sisälle:)

  VastaaPoista