torstai 22. maaliskuuta 2018

Maaliskuun ihana sny paketti

Postiin kolahti tulla paketti ja intopiukeana sen hain, käsissä oli kevään ensimmäinen sny-paketti ja jännittynein fiiliksin kierrosta pääsin aloittamaan. Paketti ei ollut taikapallo vaan sepä olikin oikeastaan nyt ihan hyvä, kaunis vyyhti,ihana lanka, miksipä mennä purkamaan. Mukana oli dermosilin käsivoidetta, mikä myöskin nyt tuli tarpeeseen, kädet on syytä ja monestakin rutikuivat.  Lisäksi paketissa oli villanhoitoaine,joka on miulle ihan uusi tuttavuus, täytyy kokeilla seuraavan kerran villapyykkiä pestessä. Ja paketti oli solmittu hand made with ❤-nauhalla ja hassua, juuri toissapäivänä sitä etsin omista varastoista,tuloksetta. Ohjeena oli kalajoki-sukkien ohje. Se onkin tuttu malli vaan oliko tämä muistutus, että edelleen itselle on kalajoki-sukat neulomatta? Paketti oli oikein miun näköinen ja miulle mieluinen. Louhittaren luolan väinämöinen on kovasti mieluinen lanka ja harmaan värit niin kauniit ❤. Kaunis kiitos parilleni, oletko kenties kalajoelta...?


Kuva mäni nyt ihan nurin vaan en ossoo sitä nyt puhelimella kääntää, vaan liekkö tuolla välii? Välillä on hyvä olla hieman vinksin vonksin.

Hyvää viikonloppua 🌼

Anne-Mari

4 kommenttia:

 1. Vieläkö Sny toimii?? Milloin on seuraava kierros?

  VastaaPoista
 2. Toimii vielä, juuri alkoi uusi kierros joka kevään nyt kestää. Seuraava mahdollinen kierros lienee syksyllä. Niistä kierroista tiedotetaan aina sny-blogissa:

  https://salainenneuleystava.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 3. ihana paketti <3

  Tanja: jos löytyy emäntä kierrokselle, niin jatkuu syksyllä.

  VastaaPoista
 4. Vierailulla sun blogissa. Kissanainen😼😼😊täälläkin. Mukavaa pääsiäistä💛

  VastaaPoista