keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

Tuoli huvikumpuun

Ystäväni ilmoitti facebookin Kirpparilla, lahjoitetaan huonopintainen työtuoli. Mä sen siitä itselleni nappasin ja vihdoin viimein sain aikaiseksi kunnostaa sen. Tänään vietettiin vapaapäivää pikkuherran kanssa, hänellä onkin tänään syntymäpäivä ja ajattelin, että tuolissa onkin hyvä puuha tälle päivälle. Ahkerasti poika jaksoi tuolin kanssa askarrella ja välillä näytti, että tykkäsi, toki välillä alkoi touhu väsyttämään. Päällisen virkkasin kotoa löytyneestä miami-langasta ja sitä kului 695 grammaa. Ei mitenkään hieno vaan mielestäni lastenhuoneeseen ihan passeli.

Eli ensin raaputettiin vanha, repaleinen päällinen irti ja se olikin lie projektin isoin työ. Sitten vanu kiinnitettiin niiteillä ja viimeiseksi päällinen pujotettiin ja ompelin sauman kiinni. Mietin että olisin laittanut vetoketjun vaan päätin kuitenkin jättää ilman, tekee sitten uuden, kun tämä likaantuu tai rikkoontuu.
Vallan mukavaa keskiviikkoa ❤

Anne-Mari

4 kommenttia:

 1. Onpas ollut kova homma mutta hieno lopputulos!

  VastaaPoista
 2. Hei Anne-Mari.. tulin vastavierailulle ja ihan mukavan blogin löysinkin. Suuren työn olet tehnyt tuossa tuolin korjauksessa, mutta kyllä se kannatti. Siitä tuli vallan upea!

  VastaaPoista
 3. Tulipa hieno tuoli. Pitää ruveta seyraamaan, mitä kaikkea teet.

  VastaaPoista
 4. Kiitokset Tuta, Repu ja Maija, tervetuloa toistekin ❤

  VastaaPoista