maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuosi 2012

 Ei valmistunut tänään enää käsitöitä enkä niitä oikeastaan ennättänyt niitä tekemään, lumitöitä tehdessä meni aamupäivä ja ilta meni lasten kanssa vuotta vaihtaen. Kuluneen vuoden aikana tein yhtä sun toista ja suurin osa tekeleistäni jäi unohduksiin vuodatuksen blogin katoamisen myötä. Tokihan kuvat minulla on koneella, mutta en osaa niitä tänne järkevästi laittaa, joten olkoot. Lankaa kulutin vuoden aikana 9797 grammaa ja kyllähän minua hieman harmittaa, kun en edelleen yltänyt tuohon kymppitonnin tavoitteeseen, 806 grammaa enemmän kulutin kuin edellisenä vuotena. Nyt en ole enää edes pitänyt kirjaa ostamistani langoista, mutta lankavaraston pullistelusta päättelen, ettei se ainakaan ole pienentynyt. Ehkäpä nyt vuonna 2013 on sen aikan. Minulla onkin tulevana vuotena taas minimaalinen tulotaso, joten se ainakin pitäisi houkutella kaivelemaan omaa varastoa. 73 kappaletta tein käsitöitä vuoden aikana, joten keskimäärin 134 grammaa oli kulutus. Tässäpäs alla joitakin poimintoja tämän vuoden käsitöistä:Mitään suunnitelmia en tulevalle vuodelle tee. Edellisen vuoden suunnitelmista poimin ainakin ne pepunlämmittimet pulkkaan tai potkukelkkaan, ne teen tänä vuonna ja edelleen mä haveilen, että jos vaikka tänä vuonna olisi aikaa ja intoa opetella tekemään itselleni jokin iso, kaunis huivi. Muuta en nyt itselleni lupaa tai haasta. Teen mitä teen ja tietysti toivon monia, ihania kokemuksia käsitöiden parissa. Ja kiitos, teille jokaiselle viidelle lukijalleni sekä muille pyörähtäjille, jättäkäähän kommetteka käydessänne - niitä on aina ilo lukea.

Oikein ihanaa ja rauhaisaa, uutta alkavaa vuotta 2013!


Anne-Mari

3 kommenttia:

 1. Ensiksi, HYVÄÄ TÄTÄ VUOTTA !
  On tuossa kauniita neuleita ja virkkuitakin.
  Olen varma että tänä vuonna menee lankojen kulutus YLI 10 kilon :)
  Antoisia käsityöhetkiä, silloin kun pikkuinen siihen aikaa antaa !

  VastaaPoista
 2. Kivoja töitä olet tehnyt. Vuodatuksen kaatuminen oli harmi monelle vuoden 2012 tapahtumissa. Toivottavasti tänne saadaan samanlainen kuvanlataus kun Facebookissa, voi syöttää kerralla kaikki haluamansa kuvat.

  VastaaPoista
 3. Kivoja käsitöitä olet kyllä tehnyt!! Ja minusta tuo on kyllä melkoisen huima tuo sinun langankulutus :D Ja minäkin kyllä uskon, että tänä vuonna sinun 10kiloa lankaa tulee täyteen :) Mukavaa ja käsityörikasta vuotta!!

  VastaaPoista