lauantai 2. maaliskuuta 2013

Mun ikioma torkkupeitto

Tänään sen päättelin ja koetin kuvata. Tiedossa on jälleen luvattoman huonoja otoksia, kun ei vaan illalla valo riitä. Mutta nyt haluan päätökseen tämän tekemisen ja sehän loppuu sillä, kun peiton esittelee. Tammikuun viimeisinä päivinä tämän teon aloittelin ja itselläni oli tavoite, että helmikuun lopussa olisi valmista. No ei ollut ei, sen verran tuo lasten sairastelu on vähentänyt tätä mun omaa aikaa. Mutta helmikuu kun loppui, niin loppui tekemisen kiire. Tätä peittoa kun innostuin tekemään, niin vaikeaa oli päättää, mikä on sopiva mitta peitolla? Onneksi tätä peittoa on helppo jatkaa, jos jossain vaiheessa alkaa tuntumaan liian lyhyelle. Peiton koko on noin 178x176 cm ja se on virkattu Novitan Nallesta, langan menekki  1430 grammaa. Seuraavaksi kuvapläjäys;

 Tämän tekemiseen jäi kyllä koukkuun, mukava oli tehdä ja mukana kulki vaikka loppuajasta oli kyllä melko isokokoinen matkakäsityö. Autossa kuljetin niin, että taittelin muovipussiin ja päällimmäisenä oli reuna, jossa pääteltäviä lankoja ja näin sain loppuajastakin hyvin hyödynnettyä automatkat. Vaikka minulla oli alkuperäisenä haaveena isoäidinneliöpeitto, niin tykkään kyllä kovasti tästä lopputuloksesta. Ja lämminhän tämä on, mukavasti jalkoja lämmitti jo nyt tekovaiheessa.

Minulla on lukijat lisääntyneet tosi kivasti, kiitos niistä kuuluu varmasti tunnustuksille ja sny-ringille. Kaikille kommentin jättäneille suurkiitokset, niitä kommetteja on aina ilo lukea!

                                                                             Anne-Mari

5 kommenttia:

 1. Ihana peitto! On siinä koukku viuhunut :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa Anne-Mari... tuo peitto on ihana ♥
  Kyllä sen alle kelpaa käpertyä :)

  Mukavaa alkanutta maaliskuuta !

  VastaaPoista
 3. Ooooohhh!! Ihana peitto!!!! Minäkin siitä isoäidinneliöpeitosta haaveilen.. mutta en edes vauvan kokoluokkaa olevaa peittoa ole saanut valmiiksi :D Aivan mahtava on tuo sinun peitto!!!!!!!!

  VastaaPoista
 4. Upea peitto! Millä ohjeella teit peiton?

  VastaaPoista