lauantai 13. heinäkuuta 2013

Isoäidinneliöt

Pitkään ja hartaasti on tätä virkkuuta tehty. Muistikuvieni mukaan aloitin tämän virkkaamisen 11.4.2013 , Laurin 1-vuotispäivänä. Ja melkein päivälleen 3 kk tätä tein, vaikka alunperin ajattelin nopeammin valmistuvaksi. Toukokuussa lämpötila kohosi ja kesä tuli, joten ei ollut torkkupeitto kiinnostuksen kohteena suurin. Pikkuhiljaa tätä kuitenkin tein, koska mielessä kaihersi jotekin ikävästi iso keskeneräinen työ eikä oikein mitään muut käsityö tuntunut miltään, koska tämä oli kesken. Parina edellisenä iltana on ollut sen verran viileät illat, että on tehnyt mieli lämmikettä jaloille ja tein peiton valmiiksi. Suunnitelman mukaan peittoon piti tulla virkattu nirkkoreunus, muttei se onnistunut nätisti, joten virkkasin kerroksen kiinteitä silmukoita ja sitten tuollaisen simpukkareunan. Isompikin peitto olisi saanut olla, mutta mahtuu tämän alle tälläinen lyhyempi mamma makaamaan. Painoa peitolla on 1412 grammaa ja se on virkattu Laurin villalangasta (ruskea, punainen, harmaa ja beige) sekä erivärisistä 7 veljestä langoista. Paloja on 121 kpl.
                                           Ei tarvitse varmaan erikseen sanoa, että tykkään.

                                                                      Anne-Mari

9 kommenttia:

 1. Ei tartte :)
  Ja kuule, minäkin tykkään !
  Tuollainen peitto on huoneen piristys ♥

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis peitto! Ihanan värikäs!

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana peitto. Minun oma peittoni on ollut tekeillä vuoden päivät, joten sinä sait omasi tosi nopeasti valmiiksi :-)

  VastaaPoista
 4. Ihana! Mulla valmistui eilen samaa sarjaa mutta puolta pienempi peitto! Yritän laittaa kuvan blogiin pikapuoliin.

  VastaaPoista
 5. Kaunis on peittosi. Minä olen hulluna tuohon isoäidinneliöön ja tehnyt 13 peittoa, kaikille lapsenlapsille, palat hiukan pienenmpiä, kun olen virkannut Nallesta/samanvahvuisista... peittojen koko pituutta 18-20 palaa, leveyttä 12-14 palaa
  tuksu Wanhasta Mummulasta

  VastaaPoista