perjantai 15. marraskuuta 2013

Marraskuun sny-paketti on saapunut

Tänään posti kiikutti minulle pullean kirjekuoren ja nyt osasin jo lähettäjästä arvata, että mieluinen sisältö on kuoressa. Muut hommat eli siivous sai jäädä sikseen, kun kävin käsiksi kuoreen ja voi mahdoton, miten ihanan paketin jälleen sain. Pakettia katsellessa tuli jo mieleen haikeus, että ensi kuussa tämä hauskuus taas loppuu. Tämän kertainen parini on kyllä aivan mielettöän hieno pari, kiitokset sinulle tuntematon ystäväni. Samalla siinä mietin, että mikä meitä ihmisiä nykyään vaivaa, miksei me osata muistaa läheisiämme ilman tälläisiä rinkejä? Ehkä se on se kiirus? Mutta nyt siihen pakettiin. Sisältöhän oli mahdottoman runsas, katsokaa ja ihastelkaa:


Sain suklaata, pehmoisen virkkuukoukun jollaisiin olen ihastunutkin ja koko on juurikin oikea. Heijastinnauhaa, suloisia silmukkamerkkejä, aikaisemmin minulla ei ole ollutkaan avattavia merkkejä. Ja sitten paketissa oli heijastin (tätäkään laitetta minulla ei ole, vaikka täällä maalla pimeyden keskellä asutaan), jojoba&royal jelly kuorintavuodetta , lankakerän muotoisen kynttilän sekä kaksi vyyhtiä ihanan vihreää casacade yarns heathers lankaa. Jotain mieltä ja vatsaa lämmittävää paketista oli vielä jäänyt uupumaan, joten jännityksessä taas saa elellä.

Suurkiitokset paketista jälleen parilleni sekä ringin pyörittäjälle, hienoa, että tälläinen on olemassa. Mahtava piristysruiske keskelle pimee arkea tälläinen mahtipaketti ja vain miulle. Ihanaa :)

                                                       
                                           Toivottavasti pian saataisiin lunta!
                                  

                                                                   Anne-Mari

4 kommenttia:

 1. Upea paketti. Miekin tykkään tuosta virkkuukoukku mallista on hyvä.

  VastaaPoista
 2. Ihana paketti kyllä. Vai kynttilä se olikin, kun rupesin tihrustaa, että minkäslaista lankaa se onkin XD

  VastaaPoista
 3. Hieno idea tuo kynttilä neulojalle :)

  VastaaPoista
 4. Vihdoin viimein on vatsan lämmittäjä tulossa sinne päin! Toivottavasti te ette ole kasvissyöjiä?

  VastaaPoista