keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Vuoden ensimmäiset

Vuoden ensimmäinen käsityö on vihdoin ja viimein saatu pääteltyä. Puikoilta neule pääsi jo heti ensimmäisinä päivinä, mutta päättelykeijua on saatu odotella, liekkö jäänyt kelkallaan lumenpuutteessa jumiin ja nyt tänne pakkaskelien myötä saapui. No siis, jonkinlainen plääh uupumus tuli heti vuoden alkuun, liekkö vuodenvaihteen yövuorot vaikuttaneet ja tämä tajuton pimeys. Nyt onneksi on muutaman päivän saanut nauttia loistavista talvikeleistä ja siitä ilahtuneena varmasti teki mieli tulla tätä blogiakin päivittämään. Vuoden ensimmäinen käsityö on jo perinteeksi muodostunut - villasukat. Hauska sattuma on se, että malli on sama kuin viime vuonna eli polvekeraitasukat, joihin ohje löytyy Marin heivatut kudelmat-blogista.

Sukissa ei ole mitään erikoista kerrottavaa, tulipahan neulottua varastoa hippusen pienemmäksi. Lankana nalle, olisiko krassi ja kulutus 89 grammaa. Tämä oli vähän sellainen testineule, että millaista neulepintaa tulee tästä langasta ja tykkään ehken enemmän tuosta sileästä osuudesta, polvekeraita on hieman liian levotonta ainakin yksinään neulottuna.

                                              (kuvassa ihanat sukkablokit, jotka sain ensim-
                                                mäiseltä SNY-pariltani Irinalta, kiitos niistä -
                                                   ne on miun lempparit)

                                            Nauttikaa ihanista talvipäivistä!

                                                             Kiitos kun kävit!

                                                                
                                                                 Anne-Mari

5 kommenttia:

  1. Tosi iloset sukat, enteilevät jo kevättä:)

    VastaaPoista
  2. Ihanat sukat! :) Mulla on tuosta samasta langasta & väristä juuri päälläni villatakki, villahousut ja ylipolvensukat. :) Kaapissa on tuosta väristä vielä poncho ja toiset sukat - olikohan ne muuten polvekeraitaiset...

    VastaaPoista