tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuosi 2013

Taakse pian jää vuosi tää, uusi vuosi jo kurkistaa. Tuokoon tuleva vuosi mukanaan kaikille meille terveyttä, iloa ja onnea.

Sitä ennen ajattelin tehdä pikavilkauksen menneeseen vuoteen. Käsitöiden osalta vuosi oli ihan mukava, joskin näin jälkikäteen ajateltuna hieman yksitoikkoinen. Mutta vuosi meni ohitse todella nopeasti, olihan tänä vuonna arkea vauhdittamassa toukokuinen töihin paluu ja syksy toi taas mukanaan uudet vauhdittajat. Tässä vuodessa iloisinta on tietysti se, että ainokainen käsitöihin liittyvä tavoitteeni ylittyi. Ja teistä varmaan jokunen muistaakin, että haaveilin siitä maagisestä kymppikilosta ja tänä vuonnahan se raja meni rikki ja reilusti menikin. Koko vuoden aikana kulutin neuloen tai virkaten lankaa huiman 11889 grammaa ja siitä jos mistä olen iloinen.

Ja mitäpä sitten tein:

                        sukkia 23 paria
                        tossuja 3 paria
                        pipoja 3 kpl
                        huiveja 3 kpl
                        patalappuja 4 kpl
                        paitoja/liivejä  2 kpl
                        lapasia 2 paria
                        torkkupeittoja 5 kpl + nukenpeitto 1 kpl
                        avaimenperiä 8 kpl
                        säärystimet 1 kpl

Torkkupeitot on vieneet minut mennessään, ensi vuonnakin niitä aion tehdä. Poistavat ahdistusta niin tehdessä kuin käyttäessä. Vielä lopuksi kuva tänään valmistuneista perussukista koko 45. Lankana 7 veljestä, kulutus 167 grammaa. Menevät naapuriin.Ja tässäpäs kuvia vielä menneeltä vuodelta;Ja koska mie en ole koskaan erityisesti pitänyt uudenvuodenraketeista, enkä niitä ole kuin kerran elämässäni ostanut - päätin tämän vuodenkin rakettirahat sijoittaa paljon järkevämmin. Viimeisen kuvan myötä toivotan kaikille blogini lukijoille kuten myös satunnaiskävijöille oikein hyvää  ja rauhallista vuoden vaihdetta ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle 2014!                                                       HAPPY NEW YEAR!!!


                                                         Anne-Mari

9 kommenttia:

 1. Kauniita töitä olet tehnyt.
  Ja ihania lankoja.
  Oikein hyvää alkavaa vuotta 2014♥

  VastaaPoista
 2. Noista "raketeista" riittääkään väriloistoa ihailtavaksi paljon, paljon pitempään kuin perinteisistä paukuista!

  Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 3. Sinulla on ollut hyvä käsityövuosi, toivottavasti myös ensi vuodesta tulee sellainen! :) Minäkin käytin raketeista säästyneet rahat järkevästi ja ostin itselleni tänään uuden uimapuvun sekä vähän lapsille vaatteita alennusmyynnistä. :) En ole koskaan raketteja paukutellut, eikä kyllä kiinnosta niitä katsellakaan. Noita sinun uusia lankojasi katselen paljon mieluummin. :)

  VastaaPoista
 4. Sama vika täällä. Ei kiinnosta raketit pätkääkään. Hieno ratkaisu laittaa rahat lankoihin ja vielä noin ihaniin kuin sie oot tehnyt. Niin miekii tekisin.
  Kauniita käsitöitä sinulla täällä onkin.

  VastaaPoista
 5. Hyvin tuottelias olet ollut!Kauniita käsitöitä!
  Onnekasta uutta vuotta 2014!

  VastaaPoista
 6. Onnellista vuoden jatkoa! Hieno saldo sinulla noita käsitöitä.

  VastaaPoista
 7. Hyvin sijoitetut rakettirahat <3
  Hirmuinen tahti sinulla on ollut neulomusten kanssa. Torkkupeitot ovat ihanan pirtsakan värisiä, ja keltaiset sukat ottaisin kirkuen.
  Upeaa tätä vuotta Sinulle!

  VastaaPoista
 8. Hyvää Loppuvuotta! Hienoja töitä olet jälleen tehnyt ja komea saldo tehdyistä töistä.

  VastaaPoista