maanantai 30. kesäkuuta 2014

kesäkuun tärkein varuste?

Kylläpä on ollut ilo monena kesäkuisena iltana tai aamuhetkenä ottaa tämä eilen valmistunut käsityö esiin ja tehdä sitä. On nimittäin niin kylymää, että on ollut ilo virkata suuren suurta peittoa ja sitä tehdessä on saanut mukavasti itse lämmiteltyä myös. Tämä peittohan piti olla Annille, mutta aloituksen huumassa tein siitä melkoisen ison ja kun olin alkuun päässyt, niin eipähän sitä hennonnut hyvää aloitusta purkaa. Tässä kerran sitten peittoa virkkasin siskoni luona ja tuskailin tätä peiton suurta kokoa, Anni kun kuitenkin on vasta 4-vuotias pikkuneiti. Sisko sitten tuumi, että heillehän se passaa vallan hyvin ja siitäpä se ajatus sitten lähti. Siskolla sattuu olemaan syksyllä syntymäpäivät ja päätinkin antaa peiton siskolle syntymäpäivälahjaksi. Piti sitten virkata peittoon vielä vähän korkeutta lisää, jotta sopii vaikka tarvittaessa parisängyn peitoksi. Koko siis n. 170*210 cm. Lanka on Nallea ja kulutus 2114 grammaa.


 

                               Oikein mukavaa alkavaa viikkoa

                                      Anne-Mari

5 kommenttia:

 1. Toi on sitten IHANA, niin mahtavat värit. Miunpitää opetella tuo mummonruutu aaltokin, kun nyt se tavallinen alkaa sujumaan.

  VastaaPoista
 2. Oi, miten ihana peitto! :) Minusta on ihanaa kääriytyä itsevirkattuihin torkkupeittohin, siksi toivon todella, että viileät säät jatkuisivat, ja saisi vaan köllötellä peiton alla. :)

  VastaaPoista
 3. Wau mikä idea. ja tuo onkin sitten arvokas lahja ja taatusti mieluinen.
  Mukavaa heinäkuuta ♥

  VastaaPoista
 4. Onpa ollut virkattavaa, mutta omatekemän villapeiton alla saa kyllä parhaimmat nokoset!

  VastaaPoista