torstai 1. tammikuuta 2015

Jos on loppuvuosi tehoton, niin tammikuussa tapahtuu

Hyvää alkanutta vuotta kaikille. Miulla oli haaveissa päästä päivittämään blogia vielä viime vuoden puolella vaan kun tämä on käsityöblogi ja mie en tykkää juuri tehdä kuvattomia postauksia, jäi koko postaus tekemättä, kun en siis saanut mitään valmiiksi ja julkaistavaksi. Vaikka kovasti yritin, niin viime viikkojen sairastelut veroitti. Vaan tänään tärähtää, kaksi työtä valmistui ja sehän tarkoittaa ihan mukavaa saldoa langankulutukseen jo näin tammikuussa. Ensimmäisenä esittelyyn tulee villasukat, jotka todennäköisesti tulevat jäämään omaan sukkalaatikkoon. Lankana Novitan sukkalanka ja nallen krassi?, kulutus 148 g.


Ja toisena työnä täytyy esitellä se, mitä toivoin jo eiliselle valmiiksi. Vaan ei valmistunut vaikka miten koetin päätellä lankoja illalla. Pikku ihmiset istuivat välillä viltin alla ja välillä nukkua tohnottivat peiton päällä ja siksipä päättelyä jäi vielä tällekin päivälle. Mietin jo lankojen kirjaamista viime vuoden saldoon vaan kun periaatteena on ollut vasta päätellyt työt kirjata, niin menkööt tämäkin tämän vuoden saldoa kasvattamaan. Lankana tässä suomalainen sukkalanka, lankaa kului 1204 grammaa.

 


Alakuvassa mun assistenttiä jo alkoi kyllästyttää, kun mä aina kävin hänet peittelee, joten kuvataan kurtussa sitten. Näillä töillä onkin hyvä polkaista käytiin uusi, toivottavasti entistä parempi käsityövuosi 2015.

Muutaman sanasen jos vielä viime vuodesta sanoo, niin lankaa kulutin kaikkiaan noin 11140 grammaa, joista syntyi 19 paria sukkia, yhdet lapaset, kolme torkkupeittoa, kaksi kiikunpäällistä, yksi vauvan peitto ja huiveja 5. Ei ollenkaan huono vuosi vaikka tuntui usein, ettei aikaa käsitöille juuri ole. Kiitokset kaikille blogissani viime vuonna käyneille, kommentit aina ilahduttavat ja niitä on ilo lukea. Alla vielä muutama työ, mitkä nyt ainakin on tullut vuoden aikana tehtyä.

                    

                        Oikein ihanaa alkavaa vuotta 2015!

                                                Anne-Mari

5 kommenttia:

 1. Voi kun kauniita neuleita taas! Miekään en jaksanut ja ehtinyt kuvata kaikkia valmistuneita töitäni viime vuoden lopulla. Nyt on sit jonossa muutama odottamassa blogiin pääsyä.
  Hyvää alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihanat sukat kirkkaat raidat sopii hyvin harmaaseen.
  ja tuo peitto, kuinka se onkaan upea, kelpaa siinä kissan ja pikkuväen pötkötellä:)

  VastaaPoista
 3. Paljon kaunista olt taas synnyttänyt.
  Nuo valkoiset sukat on aivan huippuihanat, peitto ja... ja ... kaikki :)
  Oikein hyvää tätä vuotta sinulle ja lapsillesi ♥

  VastaaPoista
 4. Erinomaista vuotta 2015 teille kaikille. Hienosti olet saanut vuoden langankulutuksen alkuun. Ja kiitos vielä kerran suloisista tontuista.

  VastaaPoista
 5. Upea peite, eikä sukatkaan jää jälkeen, kauniita töitä.

  VastaaPoista