sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Kevään ensimminen paketti on saapunut

Ja tämä jos mikä on varma kevään merkki, sny-kierros on pyörähtänyt käyntiin. Eilen pojan kanssa käveltiin postiin hakemaan paketti ennen iltavuoroa ja taikapallon purku meni meillä jo yöhommiksi. En kuitenkaan malttanut jättää tätä aamuun odottamaan. Ja mutkia matkassa on itsekullakin, joten eipä hätää mitään, että paketti myöhään on matkaan päässyt.

 Paketti oli runsas, lanka mukavan tuntuinen novitan siiri? Joku nopea ehti vyötteen yön aikana napata. Lanka herätti minussa monia ajatuksia ja harvinaista kyllä, se on jo puikoilla. Joten voinee sanoa, että pariltani hyvä valinta. Itse en varmaan olisi tätä koskaan ostanut vaan näin saatuna sattui rupattelemaan mukavia.


Tämä pieni punainen sydän rasia sisällä rapisi ja alusta loppuun mukavasti piti mielenkiintoa yllä. Rasia on kaunis, juuri sellainen pikkukiva,mistä tykkään. Ja rasian sisältö yllätti,nappeja. Ja niitähän aina tarvitaan.


Yksi laaduntarkastaja tässä pakettia tutkii. Tarkkaan jos katsoo,niin jotain kuvista uupuu. Vaan uupuvat on löytyneet, olivat lie tarkemmassa tarkastuksessa. Ja yksi lankapallo, se on jo puikoilla.Kaunis kiitos parilleni ihanasta, puhuttelevasta paketista.

Kuten kortissa sanottiin; tänään sitä olla voikin, iloisesti pitkin poikin. Näin kun aina päivät oisi, onnea se pelkkää toisi.

                            Anne-Mari

2 kommenttia:

 1. Hei, olitpa nopea kun sait langan jo puikoille :)
  Kiva kuulla, että paketti oli mieluinen - ja että kelpasi myös laaduntarkkailijalle ;) Jännitti niin kovin, että miten mahtaa paketin käydä...
  Jos ei vyötettä ole löytynyt (öiset kulkijat kun tahtovat olla sellaisia, etteivät viemiään tavaroita aina palauta..), niin tässä tiedot langasta:
  Lanka on Novitan Essi -lankaa
  50 % puuvillaa, 50 % akryylia
  puikkosuositus 6, aika paksu muuten. Mutta sillähän ei ole enää merkitystä, kun lanka on jo puikoilla :)
  Pesuohje:
  - hellävarainen pesu 40 asteessa
  - valkaisu kielletty
  - rumpukuivaus kielletty
  - silitys enintään 110 astetta (alin lämpö, "yksi pallukka")
  - kemiallinen pesu tetrakloorieteenillä ????
  - tasokuivaus

  t. SNY:si

  VastaaPoista