keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Huhtikuun salaisuus paljastuu

Eilen jo hain tämän kuun odotetun paketin, siis salaisen neuleystävän paketin.  Paketista paljastui parini tekemät villasukat, joista tykkään. Mä harvoin saan villasukkia ja jotenkin nykyään ei edes ennätä itse itselleni sukkia tekemään, joten tykkään ja arvostan kovasti. Paketista löytyi myös valkoinen lohikäärme teetä ja sitä pitää maistella lähipäivinä. Lankana oli novitan crystalia pari kerää. Mukava lanka, vaan jään nyt miettään, mitä langasta tekisin, jotain pientä siitä pitää kokeilla vääntää.  Tai koetettava ostaa jostain lisää. Mukana oli myös kaksi haastetta osioon sijoittuvaa juttua, pieni ristipistopakkaus, jonka parissa voisin ristipistoja harjoitella sekä neulakirjan tarvikkeet. Neulakirjasta en ole aiemmin edes kuullut, vaan googlettamalla sain selville, mitä näistä paloista pitäisi kasata.


Mukana oli myös kolme erikokoista virkkuukoukkua sekä pieni kukka kimppu koristeeksi.

Kaunis kiitos parilleni kivasta ja runsaasta paketista. Näitä jään nyt hetkeksi suunnittelemaan, mitä näistä tahtoisi syntyä.  Ja äläpä huoli, hyvin ehti paketti huhtikuun aikana perille.

Kommentoijille iso kiitos❤

Anne-Mari


3 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että tykkäsit paketista :) Jännitti ihan hirveästi, mitä mahdat tykätä siitä.
    Hauskaa vappua teille!
    t. Se torvelo SNY...

    VastaaPoista
  2. Suloinen kukka, ihanat sukat ja neulakirja jonka arvon huomaa käytössä! Tekisitkö kimaltavan päähineen tai kaulurin? Minulla on vielä ristipistot opettelematta, kansakoulun jälkeen...puikot ovat vieneet voiton. Iloista vappua!t. vieras SNY

    VastaaPoista