sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Vuoden kymmenes sukkapari

Eipä taida tänäkään vuonna toteutua sata sukkaa vuodessa ajatus,sillä nämä valmistuneet ovat vasta kymmenes pari sukkia ja pian eletään vuoden ensimmäistä puolikasta. Tänä vuonna tavoitteeseen pääsy olisikin ollut lähes ihme ja tällä hetkellä olen iloinen, että edes valmistuivat nämäkin sukkaset. Lankana sininen juhani, ihan uusi tuttavuus ja aika paljon seiska Veikkaa muistutti. Kiva, napakkan lanka neuloa. Itselleni neuloin villasukat, jotka minusta on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan hauskat.  Lankaa näihin kului 113 grammaa, eli ihan ei yhdestä kerästä valmistuneet.Ja tähän alle vielä kuva miun tulppaaneista, mie olen niin iloinen, kun pihassa jotain kasvaa. Viime kesän putkiremontti vei pihasta kaiken kasvavan ja pikkuhiljaa pihaa kunnostelen.


Hyvää helluntaita 🌸

Anne-Mari

3 kommenttia:

  1. Huh. On sulla tavoite! Mutta hyvin kymmenenkin.

    VastaaPoista
  2. Sata paria vaatii kyllä aika paljon vaikka pikkusukkiakin tekisi. Kiva malli todellakin. Sopii tuohon väriin loistavasti. Näyttävät sukat.

    VastaaPoista
  3. Sininen sukka on aina kaunis ja nämä poikkiraidat tuovat kivaa ilmettä. Ylitit ainakin minut kertaheitolla, jo 10 paria, vau! Komeat tulppaanit.

    VastaaPoista