sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Aaton aattona 2012

Tänään on Jouluaaton aatto ja nyt luovtutan, kyjyt ei valmistu vaikka ihmeitä tapahtuisi. Oikeastaan ei kyllä edes harmita, vaikka aika pitkään uskoin, että kaikki valmistuu ajoissa. Nyt kuitenkin joulukiireet ja lasten sairastelut on tuoneet muuta sisältöä päiviin, niin ei ole ehtinyt eikä jaksanut tarpeeksi tikutella. Kesken siis jäi kaksi työtä, polvekeraitasukat ja neuleliivi. Sukat on pahasti vaiheessa, toinen sukka vain vähän aloitettuna ja neuleliivin sain yläosan kaarrookeeseen asti. Nämä kyllä valmistuvat tämän vuoden puolella ja kyjyyn olen ihan tyytyväinen tänäkin vuonna, vaikken maaliin päässyt. Paljon kivoja töitä tuli tehtyä ja tähän keskenjääneeseen liiviin innostuin harjoittelemaan kirjoneuletta ja sehän on ihan koukuttavaa puuhaa. Tosin helppoja nuo minun kuviot on, mutta kuvioita kuitenkin. Mutta niistä sitten lisää joskus. Mitään kyjyraporttiakaan en nyt kehtaa alkaa raapustamaan, on tässä näitä jouluvalmistelujakin vielä sen verran tekemättä. Ukko on iltavuorossa ja mä olen tänä vuona innostunut tekemään kaikki jouluruuat itse, ihan alkusta alkaen ja parhaillaan on kinkku uunissa paistumassa. Pian pääsen kuorruttamaan sitä ja sitten vähän maistelemaan. Tänään on lasten kanssa tehtailtu minun lapsuudesta tuttuja herkkuja - riisisuklaata. Joten tässäpäs muutama kuva medän Jouluvalmisteluista.







Huomenna on minulla enemmän vapaata kuin koko tällä viikolla, mies on kotona ja saa kyllä huolehtia ruokahuollosta, kaikkihan on jo valmiina. Minä aion kaiken vapaa-ajan vain olla. Ja ehkäpä vähän kutoa, sohvalla kuitenkin aion päivääni viettää. Epäilen, että joku muksukin saattaa viereen välillä eksyä. Tämänpäivän valmisteluja on sävyttänyt yläjärveltä kantautunut suru-uutinen. Vaikken  Arttua tai hänen perhettään tuntenut, tunnen suurta mielipahaa heidän vuokseen. Kenenkään ei pitäisi joutua vastaavaa kokemaan. Osanottoni Artun lähipiirille.

Näihin kuviin, tähän Jouluiseen tunnelmaan jätän blogini hetkeksi ja keskityn Joulun viettoon perheeni parissa. Oikein hyvää, rauhallista ja onnellista Joulua teille jokaiselle.

Anne-Mari


 

2 kommenttia:

  1. Oikein ihanaa ja tunnelmallista joulua Sinulle ja koko perheellesi !

    VastaaPoista
  2. Aha, kuusi on ainakin tarkasti tutkittu :)

    VastaaPoista