lauantai 19. tammikuuta 2013

Superhelppo mohairpusero tytölle


Kun sain käsiini vuoden ensimmäisen Suuri käsityökerho-lehden, hyppäsi sieltä tee heti listalle yksinkertainen mohairpusero. Lankakaupassa sitten väriä miettiessä tuli mieleen tyttö, joka on jo jonkinaikaa toivonut itselleen lämmintä puseroa. Joten päätinkin ottaa tytölle mieleisen värin ja tuumin,että kylläpä puseron mallikin sopii paremmin tytön hoikkaan olemukseen kuin minulle. Joten vikkelästi tikutin neuloa tämän superhelpon neulepuseron. Näin jälkikäteen totean, että kädentiet saisi olla reilusti ohjetta väljemmät, tämä lanka kun kuitenkin vaatii alle jonkun toisen puseron. Lankana Novitan Rose mohair, petroolin sävy, menekki 143 grammaa.Ja jottei loppuvuonna tarvitsisi tuskailla langan vähyyttä, kotiutui jälleen ennestään jo pullistelevaan lankavarastooni pikkuisen lisää, tällä erää kesäisiä - keveitä lankoja.


Olen tällä viikolla päätynyt purkamaan erään tehneen neuleeni, jota ei ole tullut käytettyä. Nyt on tulossa hyötykäyttöön lankaa, joka toivottavasti päätyy lähiaikoina käyttökelpoisampaan muotoon. Mutta siitä lisää myöhemmin.

Ihana, kun aurinko on jo muutamana päivänä näyttäytynyt!

Anne-Mari

3 kommenttia:

 1. Hieno paita ja tosi kiva väri!! Ja kivoja lankoja olet ostanut.. Toivottavasti nuo pysyy kasassa eikä rispaannu, niinku mun langat.. Ne näyttää samalta ku osa nuista sun langoista, mutta näyttäs olevan kuitenki erinimisiä!! Mut mä tykkäsin tuosta kerän muodosta, kun se pysy kivasti pöydällä paikoillaan virkatessa, kun hyvin tulee lanka tuolta kerän keskeltä.. eikä ollu niitä mulle tyypillisiä sotkuja ja solmuja :) JA nyt on muuten tuunattu taas purkkeja :)

  VastaaPoista
 2. Sinähän olet alkanut ihan hurjaksi. Kun koko ajan tulee valmista vaatetta !!!
  Tämäkin on tosi kiva.
  Oi miten herkullisia lankoja.... tulin vihreäksi :)

  VastaaPoista
 3. Langan lopputulos vaikuttaa hyvin samalta kuin itselläni tekeillä oleva alpakkalankatyö. Hentoa, läpikuultavaa ja toisaalta pörröisen lämpimältä vaikuttavaa.

  VastaaPoista