sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Pojalle pipo

Perjantaina sain käsiini uuden Novitan Joululehden. Sieltä yksi ohjeista oli yli muiden, angry birds pipo meidän 4-vuotiaalle angyräfanille. Lankaa ostamaan ja kaikki muut työt syrjään. Itse en ole lopputulekseen mitenkään erityisen tyytyväinen, kummallisen vinkura tuli tipun naamasta. Mutta 4-vee tykkäsi ja se on pääasia. Lankana Novitan 7 veljestä punainen, vaaleanruskea, musta ja keltainen, valkoinen on jotain muuta jämälankaa. Langan menekki 87 grammaa.


Hauskahan tätä oli tehdä ja varmaan pitää tehdä uudestaan, joskus. Nyt on kuitenkin aika tarttua muihin keskeneräisiin töihin, kyjytöitäkin on kesken vaikka millä mitalla.

Blogin pito on ollut suuren kysymysmerkin alla tuon vuodatuksen kaatumisen vuoksi. Aloitin kuitenkin blogiani pitämään lähinnä siksi, että pystyn seuraamaan langan liikkuvuutta ja motivoimaan lankavaraston pienentämisessä. Ja nyt kun kaikki kahden vuoden muistiinpanot on parhaiten taltioituna kynällä ruutuvihkoon, niin mietin, että miksipä tätä blogia kannattaa pitää. Minä kun en edes julkaise mitään erikoista, kaikki mitä teen, on joku muu jo aiemmin tehnyt. Mutta katsotaan nyt, mihin suuntaan tämä ajatus nyt jatkossa kulkee?

Anne-Mari

3 kommenttia:

 1. Voi että on I H A N A !
  Joka pojan unelmapipo :)

  Älä höpsi, sinun työsi ei mitenkään kalpene toiset töiden rinnalla !

  Minä ainakin pidän blogiani niinkuin päiväkirjana, itselleni. Ja toivotaan että täällä bloggerin puolella kuvamme pysyy tallessa.

  VastaaPoista
 2. Minusta tuo on oikein onnistunut ängry, ja kaikkein paras tuomari on tietysti käyttäjä joka tykkää :)
  Minusta on kiva kun ängryyn saa oman persoonan, vaikka sen vinkuran naaman. Muutehan kaikilla olisikin sitten täysin samanlaiset, kuin kaupasta ostetut pipot.

  VastaaPoista
 3. Mahottoman kiva. Keväällä tein vastaavasta aiheesta kakun! Pojat tykkää näistä.

  VastaaPoista