lauantai 25. toukokuuta 2013

Viimeinen paketti

Perjantaina olin juuri lähtenyt lasten kanssa kävelemään koululta kotia kohti , kun alukumatkasta puhelimeeni tuli paketin saapumisilmoitus. Hetken jo emmin, kääntyisimmekö takaisin, mutta tuumin että tulen illalla uudelleen vaikka polkupyörällä. Ja niin tein, sillä minulla oli vahva tunne, että toukokuun paketti sieltä saapuu. Ja tälläisen paketin kanssa poljin kotia


Paketti jo antoi hyvän vihjeen sisällöstä ja sieltähän paljastui hienot, sny-parini itse tekemät sukkablokit ja tosi hienot ovatkin. Tässäpäs ensiksi kuva niistä ja koemallasin viimeksi valmistuneita OLGA-sukkia ja hyvin passasivat.Ja näiden sukkaplokkien myötä myös teille paljastuu miun salainen neuleystäväni, joka on Irina alias Ixu LANGANPÄITÄ-blogista. Paketista paljastui muutenkin tosi runsas sisältö, 2 kerää mustaa flipflopia, 5 kerää mohair-lankaa, teeteen pallasta pari kerää sekä röyhelölankaa. Suklaanamuja, angry birds-pastilleja, kukan siemeniä ja tupsuntekolaite ja kirjalliset & havainnolliset mallit miten niitä tehdään.


Hurjan paljon kiitoksia parilleni. Monta ihanaa pakettia olen sinulta saanut ja eritysesti nuo tekemäsi sukkaplogit minua jatkossakin ilahduttavat, Tämän paketin langoista harmaa mohair kuiskutti haluavansa minulle neulepuseroksi, jollaisen jo aiemmin neuloin tytölleni tai jos lanka ei siihen riitä, niin taikabolero voisi olla myös sopiva malli. Pallas varmaan muotoutuu sukiksi, vaikkei valkoinen ole paras mahdollinen väri maalla asuessa, flipflop taas on minulle aivan uusi tuttavuus, koskaan en ole siitä mitään tehnyt, joten kassi saattaa olla hyväkin vaihtoehto...tai sitten keksin tästä jotain muuta.

Kaunis kiitos parilleni. On ollut ihanaa olla mukana, toivottavasti syksyllä saamme jatkoa tälle touhulle.

                                                                Anne-Mari

7 kommenttia:

 1. :)

  Kiva kun voi jo kommentoida nimellä. Kiva että langat puhuttelivat, olihan ne alkuun mullekin jotain jutelleet mutta muuttuneet mykiksi :-o

  Villasukat oli koko kierroksen se "punainen lanka" tai ainakin niin koitin paketteja koostaa.

  VastaaPoista
 2. Voi että sait ihanan paketin. On tuon paketoimisessakin nähty vaivaa :)
  Upeaakin upeammat sukat ja mitä lankoja :O
  Namiakin vielä, mitäs sitä muuta kuin käsityö ja suklaata

  Mukavaa päivää ♥

  VastaaPoista
 3. Hauskat sukkablogit,ja arvoa lisää se,että ovat itsetehdyt. Ja muutenkin ihanan paketin sait! Ja nuo Olgat....Ihanat!

  VastaaPoista
 4. Siis ihana paketti ja aivan upeat sukkablocit!
  Kauniit sukat.

  VastaaPoista
 5. Mahtava paketti, itsetehdyt sukkablogit, VAU!

  VastaaPoista
 6. Kiitoskiitoskiitoskiitos! Kiitos upeista lahjoista^^
  Siis meinas itselle kyynel tirahtaa, kun näin ne villasukat (ihan ilosta)

  VastaaPoista
 7. Noilla plokeilla saakin kivasti sukkia kuvattua. Kiitos käynnistä blogissani, ja tsemppiä töiden aloittamiseen. Rankkaahan se on kun on pienet lapset, mutta ilman rahaa kitkuttaminenkin syö ihmistä.

  VastaaPoista