torstai 23. tammikuuta 2014

Vuoden toiset

Ei kyllä päätä huimaa tämä valmistuneiden tahti. Tekisi mieli tehdä, muttei oikein ole aikaa ja jos on aikaa, niin sitten väsyttää eikä jaksa. Ja vähän meinaa vaivata tuo aloittamisen into, on kyllä kiva ottaa uusi kerä ja puikot ja laittaa työ alulle, mutta siihen se sitten jää, kun pitäisi alkaa laskemaan tai tarkemmin vain keskittymään tekemiseen. Ja virkata vaan tekisi mieli. Vuodenvaihteessa aloitin tekemään torkkupeittoa itselleni ja se ihan eniten tuolta keskeneräisten joukosta nyt huutelisi. Mutta koetan olla sinnikäs ja neuloa villasukkia, koska olin ajatellut tänä vuonna keskittyvän villasukkiin, niitä ei ikinä ole tarpeeksi ja ajattelin tikutella niitä pitkin vuotta, josko näin riittäisi jokunen pari pukinpaketteihinkin? Mutta joo, toinen tänä vuonna valmistunut käsityö on tyttäreni toivomat, hieman ohuemmat villasukat. Lankana Nalle (krassi) ja kulutus 78 grammaa, sopivat jalkaan kokoa 37.


Ihanaa kun on vihdoin ja viimein saatu kunnon talvi. Minua ei nämä pakkaset haittaa laisinkaan, kylmyyttä vastaan pärjää aina, mutta tuo viime syksyn pimeys on kylle verottanut voimavaroja ja nyt nautin suunnattomasti valoisista ja hetkellisistä valonpilkahduksista :)


                                                                 Anne-Mari

3 kommenttia:

  1. Kauniit sukat! :) Minä taasen en kestä valoisuutta, mutta talven ja pakkaset toivotan kyllä muuten tervetulleiksi. :)

    VastaaPoista
  2. Tosi komiat sukat, ihanat sävyt.

    VastaaPoista
  3. Tosi kauniit ja pirteät sukat <3

    VastaaPoista