torstai 9. lokakuuta 2014

Lokakuu tuo tullessaan monta muutosta

Kiire täällä kotona vaan jatkuu. Kokoajan tuntuu että on sen sata hommaa, mitkä pitää muistaa ja ehtiä tekemään. Lisääntyvä pimeä puolestaan tekee sen, ettei juuri töiden ja lasten lisäksi mitään muuta oikein jaksaisi. Vaan pakko on, muuttokin on jo reilun kahden viikon päästä ja täällä on kaikki kuten pepillä, heikun  keikun. Muuttolaatikoiden keskellä asustellaan ja ollaan. Pakkaamisen aloitin langoistani ja voi veljet, että ne ovatkin poikineet. Eipä tarvitse lankakauppaan ihan heti pyrkiä. Vaan jotain valmistuukin ja nyt on valmiiksi saatu kyjytyö nro 1, eli Annin torkkupeitto. Lankana nalle, kulutus 1430 grammaa.


Alemmassa kuvassa on aloitus, jonka tein korvaamaan aiemmin aloitetun neuletakin. Se ei nyt näytä etenevän ja ajattelin, ettei vähäistä harrasteaikaa toinna käyttää epämieluisaan tekemiseen.

 1. virkattu torkkupeitto Annille, aloitettu Juhannuksen jälkeen vaan päivämäärä unohtui./valmis 6.10 (Nalle-lanka 1430g)
 2. Torkkupeitto, aloitettu 7.10
 3.Jämäsukat Nallesta, aloitettu 3.7
4.Virkattu kiikunpäällinen, aloitettu 6.7/valmis 29.7 (suomalainen sukkalanka 420g
5. Tyyne-patalappu, aloitettu 7.7  
6. Kaisla-säärystimet, aloitettu 8.7  
7.Vauvan vaunupeitto, aloitettu 11.7 /valmis 4.8 (suomalainen sukkalanka 472g)
8. Jämäsukat, aloitettu 11.7 / 
9. Pitkät villasukat, aloitettu 18.7/ 
10. Virkattu huivi, aloitettu 18.7/ valmis 29.7 (drops delight 200g)
11. Virkattu huivi, aloitettu 29.7/ valmis 6.9 (drops delight 200g)

12. Virkattu huivi Novitan polku-lanka aloitettu 10.8/valmis 21.8 (novitan polku 200g)
13. Neulottu possu aloitettu 10.8/
14. Virkattu huivi aloitettu 23.8/ valmis 6.9
  (drops delight 200g)

15. Jämälankasukat kokoa 39, 7 veljestä jämät 117 g aloitettu 9.9/valmis 16.9 (7 veljestä 117g)
16. Miehen villasukat, 7 veljestä jämät 131 g. Aloitettu 16.9/ valmis 28.9(7 veljestä 131g)
17. Virkattu isoäidin-kolmiohuivi, aloitettu 28.9/


Ja tänään löysin iltaani ilahduttamaan postinipusta tämän kuun salaisen paketin. Se saapui sopivaan saumaan, niin etten edes osannut sitä vielä odottaa. Ja kylläpä taas niin kivasti piristi pimeiden iltojen uuvuttamaa mammaa. 


Lokakuu on teemaltaan sukkakuu ja mie ole villasukkien suuri ystävä. Paketissa olikin mielenkiintoinen ohje ja tarvikkeet pöllötossuihin. Nämä kyllä täytyy koettaa jossain välissä puikoille pistää, toivottavasti vaan en työläänny kuvioon, nykyisellään keskittymiskyky asioihin on melko lailla nollassa. Ohje on kyllä miun mieleen ja kovasti koetan tälläiset pöllöt itselleni taikoa. Paketissa siis oli tossuihin tarvittavat langat, uusi tuttavuus sekin navia-lankaa, sukkapuikot, virkkuukoukku, teetä ja tuikkivia sekä pussukassa pari korvakoruja vaiko silmukkamerkkejä, kuten ensi alkuun luulin? Silmukkamerkeiksi mie ne tosiaan ensin katsoin vaan tätä kirjoittaessa katselin niitä tarkemmin ja korviinhan ne taitaa sopia? Kaunis kiitos parilleni tästä lokakuun paketista, toivottavasti en tuota pettymystä, kovasti mie koetan pöllöt esiin taikoa.

Vaan kotona näyttää tältä, pitäisi tehdä ja puuhata vaan kyllä mie aina koetan jonkun pienen rakosen löytää myös harrastukselleni;
                   Leppoisaa lokakuuta teille jokaiselle, kiitos kun kävit!

                                                      Anne-Mari


12 kommenttia:

 1. Tsemppiä muuttooon!!! Se on työlästä hommaa, mutta sitten se on ihanaa, kun pääsee laittamaan uutta kotia kuntoon!!! :) Ja voi vitsi, miten upea tuo torkkupeitto!!!

  VastaaPoista
 2. Iloisen värikäs torkkupeitto. Tähän aikaan oikein soppeli, kun pimeys painaa voimalla päälle.

  VastaaPoista
 3. Aivan upean värikkään peiton olet saanut valmiiksi.
  Hyvä kun löytyi lankoja, on sitten mihin aikansa käyttää, eikä tarvitse mennä kauppaan.
  Vai muutto meneillään, no siinä hommaa riittääkin.
  Paljon voimia ja ole varovainen, kun painavia laatikoita kantelet.
  jaksamista ♥

  VastaaPoista
 4. Mahtava peitto oikeaa värien riemua.
  Mukavaa muuttoa.:)

  VastaaPoista
 5. Tosi ihastuttava torkkupeitto:)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa kuulla, että onnistuin ilahduttamaan ja piristämään sinua. Pussukassa on korvikset, mutta voihan niitä silmukkamerkkeinäkin käyttää. Itselleni ei tullut mieleenkään. Mutta enhän minä edes tiedä, käytätkö korviksia, tai onko sulla reiät korvissa. Älä nyt ota mitään stressiä tossuista, vaikka minä odotankin näkeväni valmiit tossut. Keskity nyt rauhassa muuttoon ja lapsiisi. Tossutarvikkeet odottavat kyllä. Älä kuitenkaan uuvuta itseäsi kokonaan muuttotouhussa.
  Ihanaista viikonloppua!
  - Salainen neuleystäväsi, 17 -

  VastaaPoista
 7. Ihana paketti!
  Mahtavat värit on torkkupeitossa.

  VastaaPoista
 8. Ihana peitto, kelpaa tuossa köllötellä alla.
  Kiva paketti:)

  VastaaPoista
 9. WAU mikä peitto!!!!! Upea!!!!! Ylistysanoja riittäisi =) Kauniin paketin olet myös saanut!! Tuo tossuohje näyttää tosi kutsuvalta, jään odottelemaan valmista työtä... =)

  VastaaPoista
 10. Oi sentäs, voimia muuttoon! Ne on aina vähän rankkoja ja työteliäitä ja... Vaan kiva sitten loppuviimeeks laittaa tavaroita paikalleen ja löytää vaikka uusia lankakätköjä ja semmoista.

  VastaaPoista
 11. Onpa ihanan raikas väritys peitossa.

  VastaaPoista