tiistai 4. syyskuuta 2018

Syyskuun sukkia

Ajattelin ottaa helpoksi kesäneuleeksi itselleni unisukat pehmoisesta hotsocks langasta. Unisukkiin en viitsinyt raitoja kohdistaa, sillä kukapa niitä unissaan katsoo. Sukat ei kuitenkaan meinanneet millään edistyä. Osasyynä varmaan kuuma kesä, vaan kyllä mua tuo raitojen eriparisuus häiritsi. Vaan tein sinnikkästi sukat valmiiksi.

Sitten mie tormakkaana iskin puikkoni jämiin ja päätin ne neuloa myös sukiksi, jotta voin unohtaa tuo epäonnisen raitahölmöilyn. Ja tadaa, onnistuin neulomaan parin tuolle ensimmäiselle sukkaparille,tai siis toiselle sukalle.


Lankaa näihin meni n. 50 grammaa. 

Tovin mie pyörittelin paritonta sukkaa ja vajaata lankakerää, mittailin ja punnitsin. Todeten, ettei lanka enää toiseen pariin riitä. Joten niimpä mie aloin neulomaan sukkaa uusiksi, yhdistettynä valkeaan nalleen ja näin siitä parittomasta raitasurkimuksesta syntyi vaalean hentoinen sukkapari kokoa 39. Lankaa kului 77 grammaa.


Syksyn sny-kierros on myös pyörähtänyt käyntiin ja ensimmäinen postikortti on perille päässyt. Tänne vaan ei ole ennättänyt tätäkään päivittämään ja kiittämään. Vaan kiitos kortista, tässä onkin mukavaa puuhaa syksyn pimeneviin iltoihin, kun korttia käy värittämään ja mennyttä kesää muistelemaan.

Ja toinenkin kortti minua ilahdutti postin joukossa. Anne  kirjoitti näin: Lämmin kiitos täydellisestä ja suloisesta pussukasta. On keikkunut mukana jokaikinen työpäivä saapumisestaan saakka. Leppäkerttu ja kukat on hyvää näperrettävää pienille koululaisille ja hekin ovat pussukkaa ihailleet ja kehuneet. Kaikkea hyvää alkusyksyyn ja kiitos isosti. 

Tulipa tästäkin hyvä mieli, kiitos ❤

Anne-Mari
2 kommenttia:

  1. Hatunnosto tuolle innolla tehdä samanlaisia sukkia. Minua ei eriraitaisuus yhtään haittaa vaikka useimmiten yritän tehdä samanlaisia, kun suurin osa sukista eksyy muiden koteihin.

    VastaaPoista
  2. hyvä, että on kortti saapunut.
    Upeat sukat.

    VastaaPoista