tiistai 18. kesäkuuta 2013

Patalappupari ja pikkuriikkisiä tossuja

Ei oikein kulje käsityöt eikä etenkään mikään tunnu valmistuvan. Torkkupeittoon on kasassa paloja 118, joista pääteltynä 90. Ajattelin kokeilla peittoa koossa 11*11 eli vielä kolme lappua täytyisi tehdä ja päätellä ennen kasaamista. Työläintä on ollut koettaa katsoa, ettei samanlaisia paloja tule. Neljä palaa on aika lähellä, palat erottuvat toisistaan vain harmaa/beige raidalla ja pari palaa hylkäsin, kun ne sattuivat samoiksi. Mutta toivon edelleen, että tämän kuun aikana peitto valmistuu.

Valmiiksi olen saanut yhden patalappuparin. Lankana tässä on 7 veljestä jämiä ja harmaa lanka taitaa olla suomalaista sukkalankaa. Takakappale on virkattu pylväillä. Kulutus 138 grammaa.


Ja siskoni toiveesta tein hänelle avaimenperätossun. Tai tein niitä neljä, jotta voi valita, toivoi vähän iloisemman väristä kuin ensimmäiset kokeilutossut. Lankana näissä pienen pienet kerät 7 veljestä ja mitä lie langanloppuja, kulutus 12 grammaa.


Tänään on pienin lapsi ensimmäistä päivää päivähoidossa, aika haikea fiilis oli sinne jättäessä. Joskin nyt oli jo parempi olo, kuin kuukausi sitten, kun työt aloitin. Töissä olo on ollut mukavaa ja erityisesti palkkapäivä aina minua ilahduttaa. Työt ja kaikenlaiset pihatyöt verottaa kyllä minun käsityöaikaa aika paljon, siksipä juuri mikään ei tunnu valmistuvan. Ilo on kuitenkin aina ollut huomata, että täällä joku käy ja kommentti ilahduttaa erityisesti, joten kiitos teille niistä.

                                                     


                                                                 Aurinkoisia kesäpäiviä

                                                                       Anne-Mari

2 kommenttia:

 1. Nätit lappuset ja suloiset pikkutossut.
  Upea tuo kukkasi.

  Kiva kuulla että töissä on kivaa. Kyllä alku on aina hanlalaa ja lopussa kiitos seisoo.
  Ja on se palkkapäivä se paras :)

  Mukavaa juhannuksen odottelua !

  VastaaPoista