torstai 10. lokakuuta 2013

Vihdoinkin jotain valmista ja yllätysmuistaminen

Tänään sain viimeisteltyä jo elokuun 23 päivä aloitetun torkkupeiton. Peitto tulee esikoiselleni ja on virkattu Nalle-langasta, väreinä vihreä, oranssi, vaaleanpunainen, punainen, turkoosi ja keltainen,. Langanmenekki 1344 grammaa ja lopputulos on kiva, joskin vähän puuduttava oli tehdessä. Mutta pääasia on se, että käyttäjä on tyytyväinen.


Peitolla on kokoa noin 160*180 eli hyvänkokoinen on, mahtuu parikin pienempää sinne alle. Ja tässäpäs teille vielä herkuttelukuvia miun viime aikojen värjäilyistä. Aika herkku värejä, eikö?Nämä herkulliset vävat peräisin riihivillasta tilaamastani verihelttaseitikistä. Ostin 3, 70 gramman pussia ja näin herkullisia värejä sain aikaan. Tummin sävyistä on ehdottomasti lemppari, mutta muistakin tykkään. Ja kuvassa olevat värit on värjätty seuraavasti oikealta lähtien. I-liemi I-värjäys, I-liemi II-värjäys, II-liemi I-värjäys, II-liemi II värjäys, III-liemi I-värjäys, III-liemi II-värjäys.

Ja sitten viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä eilen postin mukana saapunut SNY-välimuistaminen. Ihanainen sny-parini muisti minua kauniilla punaisella neulesydämellä ja kortilla, jossa luki näin. "lähetän sinulle sydämen piristykseksi ja lohdutukseksi. Tarpeen vaatiessa voit vaikka paiskoa sitä seinään :) Ei tule sirpaleita...mutta saa purettua turhautumia. Samalla sydän kertoo, ettet ole maailmassa yksin, että jossain joku on ajatellut sinua ja toivonut, että kaikki järjestyisi."

Kaunis kiitos salainen neuleystäväni. Yllätyspostisi tuli kyllä niin oikeana päiväni kuin olla voi ja sai minulla kyyneleet silmiin. Sydäntä en suinkaan aio paiskoa vaan laitoin sen roikkumaan makuuhuoneessani olevan pelin reunaan ja aina kun sitä katson, koetan muistaa sen, etten oikeasti ole maailmassa yksin.                                                                   KIITOS!


                                                              Anne-Mari

8 kommenttia:

 1. Mahtava peitto,ja noi värjäämäsi langat, voi mitä upeita värejä.
  Onnellinen sie kun sait kauniin lahjan.

  VastaaPoista
 2. Ihanan värisiä lankoja. Olen aivan myyty :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä arkeen ja elämän myllerryksiin!

  VastaaPoista
 4. Ihana, ihana peitto! Ja näkyy olevan mieleinen. Jaksamista elämän riepotuksiin!

  VastaaPoista
 5. Siis upea torkkupeitto ja kauniin värisiä langanvärjäilyjä.

  Voi, miten ihanan sydämenkin olet saanut :)

  VastaaPoista
 6. Suurin näkemäni isoäidinneliö. Ihana.

  VastaaPoista
 7. Onpa kyllä mahtava peitto!! Ihana tuo muistaminen sny:ltäsi :) Hyvää syksyn jatkoa!

  T:sny62

  VastaaPoista
 8. Ihana peitto!!! Ja tosi nätit värjäykset!!! Ja aivan ihana muistaminen salaiselta ystävältäsi!!!! Mukavaa alkutalvea sinulle!!!

  VastaaPoista