torstai 8. toukokuuta 2014

Äidille äitienpäiväksi

Äitienpäivää vietetään tulevana sunnuntaina monessa talossa. Minä itse vietän äitienpäivää lähinnä nukkuen, sitä edeltää tiivis ilta+yövuoro. Omalle äidilleni virkkasin muutaman peittoprojektin jäljelle jääneistä Nalle-langoista kiikunpeiton. Tytön mittavirheen vuoksi siitä saattoi tulla hieman liian pitkä, mutta ajattelin, etten pura ennenkuin näkee kiikun päällä, voipihan sen ylimääräisen heittää selkäpuolelle - luulisi paremmin pysyvän kiikun päälläkin? Kuvan otin oman kiikun päällä ja vähän alkoi kutkuttelemaan, josko siihenkin saisi moisen väkerettyä. Nopeasti päällinen valmistui, pari viikkoa sitten sen aloittelin ja ei tässä nyt mitenkään hirveäsi ole ollut aikaa koukkua heilutella. Lankana siis Nalle-langan jämät, langanmenekki 466 grammaa ja mallina jo miulla useasti nähty mummonsiksak, mie vain jäin koukkuun siihen. 

                                     Hyvää äitienpäivää!

                                          Anne-Mari

7 kommenttia:

 1. Ompa kaunis, olen etsinyt helppoa siksak virkkaus mallia, onko siulla tuosta enemmin tietoa.

  VastaaPoista
 2. No tätä helpompaa ei ole varmaan olemassa. Mie olen moista kauan etsinyt ja nyt kun löysin, niin enpäs pääse eroon laisinkaan. Ja tässäpäs linkki ohjeen sivulle;

  http://media-cache-ak1.pinimg.com/originals/4b/22/f8/4b22f81b8b81cb5d5c3cfdead6561202.jpg

  VastaaPoista
 3. Tuo on kyllä tosi kaunis malli. Vieläkin ihastelen sitä sinun värikästä siksakpeittoa jonka talvella teit. Täytyy tutkailla, tuohon saisi hyvin kulumaan jämäkeriä.

  VastaaPoista
 4. Voi että on kaunis kiikkutuolin peitto.
  Kyllä äitisi tuosta taatusti tykkää.
  Oikein hyvää kevään jatkoa ja hyvää äitienpäivää ♥

  VastaaPoista
 5. Ihana peitto! Hyvää äitienpäivää!

  VastaaPoista
 6. Kaunis, kodikas, ihana! Älä lyhennä, laita mieluummin pikkuiset nauhat, joilla saa rusetilla pysymään ylhäällä, kun nousee keinusta. Takana on hyvä olla peitettä.

  VastaaPoista
 7. Kaunis, todella kaunis. Olen samaa mieltä, ettet lyhentäisi.

  VastaaPoista