maanantai 10. marraskuuta 2014

Facebookin yllärisukat

On sitä tänäpäivänä olemassa vaikka millaista ryhmää ja keräystä. Moneen olen ottanut osaa, liekkö johtunee tuosta massiivisesta lankavarastosta, minkä itselläni paljastin olevan lokakuun alussa, kun muuttoa aloin tekemään. Yksi niitä monista on facebookin villasukat villitsee ryhmän sukkavaihto ja perjantain posti toi minulle ihanat ja juuri sopivat peppisukat, tekijä jäi tuntemattomaksi.

Muutto on tosiaan onnistuneesti takana, pikkuhiljaa tavarat alkaa mennä paikoilleen ja koti tuntumaan kodilta. Vaikka välillä haikeus tulee mieleen, on päällimmäisenä kuitenkin helpottunut olo. Vaikea asia on saatu päätökseen ja nyt voi alkaa rakentamaan uutta. 

Kyjyt meni kyllä niin pieleen meikäläiseltä. En päässyt päivittämään neulomoon viimeisiä aloituksia ja annoin olla. Tikutellaan niitä näitä, ilman tempauksia. 


                                                            Anne-Mari

5 kommenttia:

 1. Hienot Peppi-sukat :) Joskus kannattaa pitää lomaa tempauksistakin :)

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit, miten ihanat sukat :)
  Nuo jalassa on pakko olla hyvällä tuulella !
  Kiva kun muutto on nyt takana ja voitte aloittaa uuden elämän uudessa paikassa ♥

  VastaaPoista
 3. Ihanat Peppi- sukat! Ja ilmeisesti just passelit sun jalkoihin. Eikös KyJy vielä jatku? Vai pitikö nyt olla aloitukset tehtynä? Minusta sinun suorituksesi on hatunnoston arvoinen. Minä täällä pähkäilen marraskuun sny- paketin parissa.
  - Salainen neuleystäväsi, 17 -

  VastaaPoista
 4. Kivat sukat, sellaiset ilomieliset :)

  VastaaPoista