lauantai 22. marraskuuta 2014

Perussukka on pop...rock vai mitä?

No jopa keksin otsikon. Eilen tein töissä 20 tunnin työpäivän ja nyt vasta unilta herättyäni, ei oikein sytytä. Koetin miettinä jotain kivaa otsikkoa, jolla voisin esitellä teille tekemäni perussukat. Vähän mietin jo, että kehtaako näitä edes enää julkaista, että kun facebook ja kaikki blogit on täynnä mitä hienoimpia sukkia, on kirjoneuletta ja palmikkoa,valepalmikkoa, kulpaa ja vaikka sun mitä. Ja mie vaan näitä raitaisia tikutan ja jos edes yksi väri on harmaa, niin miehän tykkään. Nämäkin sukat kun sain jalkaani, niin se oli rakkautta ensi tuntumalla. Tiedäthän sinäkin, miltä tuntuu uusi villasukka jalassa? 

Nämä jalassa ajattelin ottaa joulun vastaan ja kaikki joulun vapaatkin viettää. Aatonhan mie olen töissä vaan sen jälkeen vapaalla kokonaiset neljä päivää. Ehtii siinä villasukissa liukastelemaan. Meillä on uudessa kodissa laminaatti ja olen joutunut toteamaan sen liukkaaksi, kuten myös kissat. Ja kissoista puheenollen, mie en ole muistanut tai ehtinyt teille kertomaan, kun meille tuli Matti-kissa. Tai tuli jo elokuussa ja syyskuussa katosi. Mie jo luulin, että mäni ajoiksi vaan sitten päivää ennen muuttoa mie satuin vielä käymään Piskiksen sivuilla ja siellähän se Matti-poika köllötteli, oli loukutettu navesta, siitä miun vanhan kodin läheltä. Arvatkaa oliko mie onnellinen, kun sain kadonnneen kotia. Mattihan on kodinton löytökissa, jonka mie lupauduin ottamaan, kun se tuttavani navettaan alkoi kotia tekemään kesällä, kuka lie hyljännyt aiemmin. 

Vaan katsokaas miten komia kolli miulla on nyt muiden kaverina:Ja uusista sukistakin mie päätin sitten ihan kolme kuvaa teille näyttää, jotta työ tietäisitte, että vaikka ne on ihan perussukat, niin ne on miun mielestä sekä pop että rock. Parhautta. 

Lankana tuttu ja turvallinen, nopea neuloa eli 7 veljestä ja kulutus 177 g.


                                      Mukvaa marrraskuun loppua!


                                                       Anne-Mari

9 kommenttia:

 1. Komeet sukat ja kyllä se niin on että harmaa se on se oikea villasukkaväri. Minunki puikoillani harmaata.

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti pop, rock ja jopa hiphop -sukat! Kyllä se sekin on oma taitolajinsa että saa "perussukat" näyttämään noin hyviltä!!! Ja tuohan on mitä parhain väriyhdistelmä joulun ajan fiilistelyihin!!! Ja olipa kiva juttu, että Matti-poikakin pääsi takaisin hellään huolenpitoon!!!

  VastaaPoista
 3. Komeat sukat ja ihan joulun väriset! Kyllä noita kelpaa esitellä.
  - Salainen neuleystäväsi, 17 -

  VastaaPoista
 4. Ihanat ja niin pitkät sukat. Juu, perussukissa on sitä jotain. Niitä on myös aina mukava neuloa =))

  VastaaPoista
 5. Komia on kissa ja upiat sukat. pitkät varret lämmittää ja ovat näyttävät.

  VastaaPoista
 6. Komea kissa ja sukat on just sellaiset kun olla pitää!

  VastaaPoista
 7. Sun sukat on hevisti pop ja rock. Perussukka on se hyvä ja paras käyttösukka, hienostelusukat on sitten erikseen. Ei pitsisukkia raatsi minnekään saappaaseen laittaa, kun niillä pitää istua nätisti ja hillitysti sohvalla ja puhallella elukoiden karvoja kauemmas sukista. Tai voiko erityisiä ihkulankasukkia ottaa laminaatin syötäviksi. Mää kun laahaan, niin sain parilla käyttökerralla ihanat bambusukat puhki. Harmitti.

  VastaaPoista
 8. Selvästi ovat sekä pop- että rock-sukat:)

  VastaaPoista
 9. Kyllä vain on niin POP jotta. Raitasukkaa ei voita mikään.

  VastaaPoista