sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Sukkia sukkasunnuntaina

Pyhät on mennä viuhahtaneet ohi lähes huomaamatta. Ihmetyttää oikein, miten aika nykyää kuluu niin nopeasti ja etenkin, miten vähän tuntuu saavan aikaan? Vaan täytyy koettaa olla iloinen niistä vähistäkin tekemisistä. Ja mitäpä muuta sitä voi sukkasunnuntaina esitellä kuin sukkia. Perussellaisia. vanhin tyttö toivoi nilkkamallin sukkia ja vaikka mie en niitä oikein ymmärrä, niin tokihan mie neuloin. Ja itselle kovin perinteiset, perusraitaiset. Lankana seitsemän veljestä musta ja jokin raitalanka, tytön sukkiin lankaa kului 68 grammaa ja miun sukkiin 140 grammaa. Ja koska tytöllä on pahimmillaan murrosikä meneillään, ei lähelle oikein pääse. Täytyi sitten valmiit sukat pyytää näyttää yhteiskuvaan ja siine hetki sitten lähisteltiin.
                                     
                                         Mukavaa loppu pääsiäistä, vielä on hetki jäljellä!


                                                              ANNE-MARI

6 kommenttia:

 1. Näistä tuli kauniit tiimisukat!

  VastaaPoista
 2. Tuleepa nättiä 1+1 -yhdistelmällä voimakasvärisistä langoista! Itse suosin 2+2 -tyyliä, mutta nyt pitääkin kokeilla kapeampaa raitaa - kiitos kivasta vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Heissan. Aamulla oon suuntaamassa paketin kasaus reissulle. Tykkäätkö enemmän 4 vai 6 säikeisestä langasta? 4säikeinen on puikoille 2,5-3 ja 6 säikeinen on puikoille 3-4. Keväisin terveisin snysi

  VastaaPoista
 4. Taitaa tulla myöhään tämä kommentointi. Vaan molemmista neulon, ehkä enemmän tulee neulottua puikoilla 3,5.

  VastaaPoista