lauantai 2. toukokuuta 2015

Edellisten jämiä ja uuden opetteluaKiitos kaikille kommenteista ja uuden kodin onnitteluista. Päätös oman kodin ostosta on tuntunut hyvältä ja oikealta vaikkakin pienempään joudumme muuttamaan. Mutta omaan. Ja nyt on muutenkin hyvä mieli, koska miulla alkoi kesäloma. Keleistä viis, ei haittaa ollenkaan että on viileää ja vilpoista, ilo on iltaisin istahtaa kiikkuun virkkaamaan torkkupeittoa ystävän syntymäpäivälahjaksi jotka on kesäkuussa.

Ja varmasti te kaikki te tiedätte, että mie tykkään villasukista, Ja sellaisia, joita uskaltaa käyttää. Nyt päätin opetella uuden mallin, jota maailmalla on paljon tehty. Broken seed, yllättävän helppo tehdä ja kuitenkin niin näyttävä lopputulos. Tykästyin ja epäilen, että näitä tulee vielä myöhemminkin tehtyä.
Lankana näissä edellisten jämät, musta ja sateenkaarenkirjava 7 veljestä, kulutus 121 grammaa. Sukat ovat kokoa 37 ja menevät lahjalaatikkoa täyttämään.

Kävijälaskurissa on tällä hetkellä lukema 9555. Pikkuhaaste tässä loman kunniaksi. Kunhan joku huomaan laskurissa tasalukeman eli 10000, lähetän luvun bongaajalle jonkin, lankasisältöisen muistamisen                                         Aurinkoista alkavaa Toukokuuta teille jokaiselle!
                            

                                                                  ANNE-MARI5 kommenttia:

 1. Kauniisti toteutit mustan ja kirjavan liiton, tässä on tyyliä. Lahjalaatikko on mainio asia, tarve voi yllättää.

  VastaaPoista
 2. Sun broken seedeistä tuli hienot! Kivan värikkäät.
  Mun räjähtäneistä helmineuleista tuli niin rumat, että olivat ekat sukat jotka purin puikoilta pois :-)

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat. Tuo on kyllä yllättävän helppo malli. Olen joskus itsekin tehnyt. Minulla yleensä neule venyy enemmän kuin tämä joten koko on joskus ollut yllätys.

  VastaaPoista
 4. Kauniit sukat! Paketti lähti vasta tänään sinne päin! T. Snysi
  Ps. Onnea omasta kodista ja hyvää lomaa!

  VastaaPoista