lauantai 14. marraskuuta 2015

Marraskuun salainen lähetys

Kulunut viikko on ollut raskas monella tapaa. On ollut paljon töitä, palavereita lasten asioissa ja sattuipa lähipiiriin yksi kuolemantapauskin, vähempikin joskus saa mielen hiljaiseksi ja askeleen raskaaksi. Perjantaina oli kuitenkin kiva ajella töistä kotiin, sillä puhelimeeni saapui paketin saapumisilmoitus. Heti töiden jälkeen ajelinkin pakettia hakemaan ja kylläpä ilta sujuikin iloisimmissa merkeissä. Parini oli neulonut minulle kauniin väriset sukat, lyhytvartiset ja vaikka olenkin enemmän perinteisten sukkien ystävä olen itsekin neulonut joskus lyhytvartisia sukkia tytölleni. Ja tietysti käyttöön tulevat, ehkäpä innostun tästä itsellenikin joskus neulomaan tälläiset.



Paketista löytyi myös paljon lankaa, Tenneseen puuvillalankaa 4 kerää ja linkki ohjeeseen, jossa esimerkkinä hauska pussukka, mitä voi langasta virkata. Ja lisäksi kaksi kerää ruskeaa Maijaa ja yksi kerä Nallen taikaa, bambuiset pyöröpuikot ja roppakaupalla....eikun sukkakaupalla lakuja. Hauska yhdistävä tekijä on näiden pakettien mukana olevat muumikortit :) Iso kiitos parilleni hienosta ja runsaasta paketista. Vähän haikea ajatus on se, että tämä on jo toiseksi viimeinen paketti, nyyh.

 
Omat käsityöt ei juuri etene, vaan yhdet sukat sain sentään tikuteltua valmiiksi. Ne meneekin toiveesta kummipojan syntymäpäivälahjapakettiin ja valmistuivat juuri ajoissa. Lankana 7 veljestä ja kulutus 117 grammaa.
 
 
 
Anne-Mari
 
 

3 kommenttia:

  1. ihana paketti!

    Kauniit sukat olet tikutellut!

    VastaaPoista
  2. Hienot sukat sait ja olet itse tehnyt. :) Ja vaude mitä lankoja.
    Joskus vaan perheen äidellä on niin kiirus ettei kerkee käsitöitä tekemään.

    VastaaPoista