keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Yksi ikuisuusprojekti saatu päätökseen

Olen nyt koettanut malttaa mieltä uusien käsitöiden suhteen ja tehdä valmiiksi käsitöitä, jotka muutossa laitoin syrjään ja sinne jäivät. Kunnes joulukoristeita etsiessä tulivat vastaan. Yksi koriin hautautunut työ oli tyyne-patalaput. Kaunis malli vaan jokin tökki. Nämä on laitettu alulle jo kesällä 2014, joten melkoinen ikuisuusprojekti tämäkin on ollut. Eikä lopputulos ainakaan puolusta ajankäyttöä,  melko susi on. Vaikka on samaan aikaan laitettu alulle molemmat laput, onnistuin tekemään niistä erikokoiset. Koko eroa en enää jaksanut alkaa korjaamaan,  ei nämä olisi varmaan ikinä valmistuneet.  Muuten mallista tykkään vaan tuo reunus ei oikein ehkä onnistunut,  ohjeiden luku ei vaan ole vahvin ominaisuuteni. Vaan käyttöön pääsivät,  vihdoin ja viimein.

Lankana 7 veljestä ja sitä kului 153 grammaa. Mie en vaan ole näiden pikku töiden ystävä. Näitä tein 1 1/2 vuotta, torkkupeitto syntyy muutamassa viikossa.

Huomenna laitetaan pakettiin vanha vuosi ja käännetään kalenterit uudelle vuodelle, ehtiikö tekemään yhteenvetoa vuodesta vielä iltavuoron jälkeen. 

Kiitos käynnistä!

ANNE-MARI

2 kommenttia:

  1. Tuntuu aina hyvältä saada joku roikkuva juttu valmiiksi. Oikein hyvää tulevaa vuotta 2016!

    VastaaPoista
  2. Mullakin on keskeneräisiä käsitöitä vaikka kuinka paljon. Järjestin ne kaikki hienosti kädenulottuville kolmen kerroksen korvaunuun, mutta eiväthän ne kaikki sinne mahdu. Käsityörikasta uutta vuotta 2016 sinulle!

    VastaaPoista