maanantai 8. helmikuuta 2016

Vuoden yksi tavoite täytetty

Vuoden vaihteessa mietin tavoitteita tälle vuodelle ja yksi niistä oli harjoitella kirjoneuletta. Nytpäs haaste on korkattu ja on aika esitellä kirjoneulessukkani. Ihan on omasta päästä tehty ja sen on näköiset. Vaan ehkäpä tämä oli sellainen kokemus, jotta saatan mie kirjoneuletta toistekin harjoitella. Ei kyllä ole helppo laji tämäkään, vaikkei kovin kummaa kuviota edes tullut Neulottua. Vaan sukat on kokoa 39, lanka 7 veljestä. Lankaa kului 108 grammaa.


Ja toinen se suurempi tavoitteeni pienentää massiivista lankavarastoa onkin haastavaampi. Kun maaiilmassa vain on niin paljon kaunista lankaa. Vaan tavoitteen pidän mielessä, kerä kerrallaan mennään eteenpäin eikä pikku kompuroinnista lannistuta.

Vanhat tutut kävijät ja uudet vierailijat sekä kaikki lukijani, ihanaa huomata, että täälläkin joku jaksaa pistäytyä. Piristätte päivääni!

Anne-Mari

4 kommenttia:

  1. Oikein nätit sukat tulivat. Minulla on ongelmana paksusta langasta tehtyjen kirjoneuleiden työn jälki, joka ei minua tyydytä. Ehkä vain lisää harjoitusta.

    VastaaPoista
  2. Kivat tuli. Kirjoneule ei ole minunkaan vahvuuksiani, mutta noissa Anelmaisissa tuli harjoitusta aika lailla...nyt ei kirjoneuletta hetkeen, kiitos :) Hyvää ystävänpäivää!

    VastaaPoista
  3. Ihanan väriset sukat ja kaunis kuvio! :) Täällä kahlailen anonyyminä tekeleitä läpi, jotta osaisin kyhätä mahdollisimman Sun näköiset paketit tälle keväälle. ;) T. SNY27 Ps. Postia tulossa!

    VastaaPoista