maanantai 27. kesäkuuta 2016

Kevään salaisuus paljastui

Olen ollut reissussa viikon verran ja eilen sain haettua paketin, jonka arvelin olevan sny-parilta. Parini kevään ajan on ollut Mira, hän kirjoittaa blogia Sirpukan solmuissa . Kaunis kiitos siulle Mira mukavista yllätyksistä pitkin kevättä. Tällä kertaa paketista löytyi ihana, itsetehty unisieppari. Tälläiselle huonolle nukkujalle hieno lahja. Lankana nallen gardenia ja ohjeen kalajokisukiin. Parini on myös Kalajoelta. Toinen kerta kun ohjeen saan, joten ehkäpä pitää yrittää nämä tehdä. Lisäksi paketissa oli ihanaan muumi rasiaan laitettu parini tekemiä koruja, käsi- ja korvakorut myös. Lisänä paikallisen karkkipajan namuja.

Ihana paketti ja tämä päättää kevään sny-kierroksen. Mukavaa on ollut olla mukana ja uusi rinki pyörähtää käyntiin elokuussa.

Kiitos kun kävit blogissani!

Anne-Mari

3 kommenttia:

  1. Mukavaa, viimeinenkin paketti on löytänyt tiensä perille ja henkilöllisyys paljastunut! :)Paketteja on ollut ilo kasata.

    Onneksi sny-rinki jatkuu syksyllä, piristystä arkeen on luvassa kun syksy taas koittaa. Nyt nautitaan vielä täysin siemauksin kesästä ja sen lämmöstä! :)

    VastaaPoista