sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Marraskuun sny-paketti

Kuten jo lupailin, on marraskuun sny-paketti saapunut ja tässäpäs sen teille julkaisen. Muhkeasta kuoresta minulle paljastui yllättävä, mutta mieluinen paketti. Paketissa oli ohje ja tarvikkeet lovikka-lapasiin. Niitä olen monta kertaa miettiyt tekevän ja nytpäs olisi hyvä syy tarttua tähän to-do listaan ja tehdä yksi työ poijes. Lanka on minulle uusi tuttavuus, muhkean paksua teeteen Sagaa, joka on 100% villaa. Koristelankoina lisäksi nöttöset vihreää, oranssia ja turkoosia. Ja lisäksi tarvittavat puikot. Ja suklaata, sitä kyllä menee näissä marraskuun pimeissä päivissä ja illoissa. Mukana paketissa oli myös todella kaunis joulukoriste, minun piti kuvata se ihan erikseen, kun ei mielestäni riittävästi tuosta paketista erottunut.
Paketti on mieleinen ja hyvin ajankohtainen. Mutta tämä päivä on mennyt keskeneräisiä työstäessä ja pitkästä aikaa on itselle löytynyt sellainen mukava tekemisen inspiraatio. On syynsä on varmasti työelämään liittyvässä ratkaisussa, jonka sain tehtyä  reilu viikko sitten. Päätin irtisanoutua vakityöstäni pitkään jatkuneiden erimielisyyksien vuoksi ja jatkossa työni on lähinnä keikkatyötä, jota kyllä minun alalla pitäisi riittää ihan jatkuvasti tehtäväksi. Ja osa syynä on parini lähettämät paketit, olen saanut niin inspiroivia paketteja, joita on ollut mukava päästä työstämään....vaan niistäpä lisää joku toinen päivä.

                       Kaunis kiitos parilleni paketista ja tietysti haluan kiittää myös

                         lukijoitani sekä kommentin jättäviä, kiva nähdä, että täällä edes joku joskus käy!


                                                             Anne-Mari

6 kommenttia:

 1. Onnea rohkeasta ratkaisusta ja tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 2. Kaikkea hyvää työelämään! Olet oikeassa, jos tilanne on jatkuvasti itselle ikävä, on syytä jatkaa matkaa toiseen suuntaan. Lovikat on hyvä neule, jään odotamaan miten kauniit neulot! Soma tähti, tuo valoa pimeään ja kertoo joulusta.

  VastaaPoista
 3. Hieno paketti ja erityisen hienot nuo sukat. Onnea reippaasta työratkaisusta.

  VastaaPoista
 4. Rohkea veto, mutta varmasti oikea, jos niin olen ajatellut. Mikään ei ole tukalampaa kuin olla työpaikassa, jossa ei viihdy. Minulla on mukava työpaikka, mutta hemmetin raskas ja töitä on liikaa. Nyt olen opintovapaalla ja kun palaan vuoden vaihteen jälkeen on tapahtunut suuria muutoksia. Odotan todella, että ne ovat parempaan suuntaan johtavia, tai muuten minullakin on pian edessä ratkaisun tekeminen. Olen nyt mennyt koko tämän vuoden ihan äärirajoilla ja tämä on hengähdystauko - ja mietintä tauko myös. Ja tämä Sny-kierros on osa hengähtämistä. Minusta on hienoa kun sanot, että parisi lähettämät paketitkin ovat osa ratkaisuasi. Ajattele, miten suuri merkitys tällä leikillä on.

  Tämäkin paketti oli tosi kiva. Lovikkaat, niitä munkin on pitänyt pitkään kokeilla...

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla, että paketit ovat olleet mieluisia.
  Onnea ratkaisustasi ja irrottautumisesta. Mieluusti kuulen jatkoa...
  Mukavaa joulun odotusta ��

  T. Snysi

  VastaaPoista