perjantai 2. kesäkuuta 2017

Kirjailijaksi aloin

Sain sny-pariltani tarvikkeita neulakirjaan. Se olikin minulle ihan uusi tuttavuus. Muutamien googletteluiden ja mietintämyssyn kanssa istuttujen iltojen jälkeen alkoi kirjan kirjoittaminen. Ja tätähän oli vallan hauska tehdä. Sivuja neuloin pari lisää ja takakanteen tein pienen taskun mun lankaleikkurille.


Joten kiitoksia parilleni tästä kivasta, pienestä ideasta ja mukana olleista tarvikkeista.  Omia lankoja ei tähän projektiin merkittävästi kulunut, ehkäpä pieni jämäkerä vähemmän on lankaa neulottavana. Ja eipä haittaa mitään, vaikka paketti myöhästyy, pääasia on, että sulla on kaikki hyvin.

Anne-Mari

2 kommenttia:

  1. Vau - hienon kirjan kirjoitit, kun keksit lisätä siihen noin paljon lisäsivuja vielä taskunkin: ihan kuin meidän pienessä kyläkoulussa oli lainakirjoissa takakannessa tasku, jossa oli kortti ja siinä kortissa kirjan palautuspäivä :) Sulla on selvästikin paljon parempi mielikuvitus kuin mulla :)
    Toivottavasti paketti ehti jo perille; illalla vielä katsoin, niin kyllä se oli meiltä jo sittenkin ehtinyt lähteä matkaan vaikka muuta epäilin :)
    t. SNY

    VastaaPoista