torstai 14. joulukuuta 2017

Joulukuussa on puuhaa monenlaista

Ensinnäkin sain viimeisen sny-pakettini pariltani, joka tämä vuonna oli possumunkki . Ja ihan alkuun haluan kiittää sekä pariani että ringin emoa Heidiä, taas on monta ihanuutta saanut tämän ringin aikana,puhumattakaan jännityksestä. Vaan paketista löytyi kolme kerää harmaata sädelankaa,ihana puinen punatulkku,puuhaa lapsille ja jouluinen Risikko.  Langat mieluisia ja koetan niistä itselleni huivin tehdä, kunhan kaikki jouluhommelit saa valmiiksi.


Meillä kotona on keittiö odotellut remonttia vaan kun ei pankkitili pullistele rahaa, on sitä lykätty ja lykätty. Kesällä lapset kuitenkin onnistuvat repimään ovissa olevia kalvoja, että koko keittiö muuttui sellaiseksi, että jotain sille on tehtävä.  Kyselin tarjouksia ovista ja koko keittiöstä ja kalliita vaihtoehtoja tuntui kaikki olevan. Päätin sitten kokeilla irroittaa loputkin kalvot ja maalata ovet. Kalvot irtosivatkin yllättävän helposti ja päätin että, pelkkä päällipuolen maalaus riittää, alapuolella oli siisti valkea pinta. 

Näissä kuvissa kaikki vielä kesken, vaan nyt on jo valmista. Ja tyttö innostui maalaamaan seinät, niin keittiön ilme kirkastui kummasti. Lopputulokseen olen hurjan tyytyväinen vaikka rempan teko näissä oloissa on ollut kärsivällisyyttä koetteleva. Tyttö oli isona apuna tässäkin projektissa. 

Ja kun ei aika ja kärsivällisyys ole riittänyt neulomiseen,pitää jotain joskus puutata. Ja tänä syksynä sain inspiraation tehdä kirja-askarteluja.  Vähän googlettelua sekä harjoittelua ja tälläisiä kuusia sain aikaan. Vähän jossain näkyy harjoittelu, vaan olen näihinkin tyytyväinen.Ihanaa joulunodotusta 🎅

Anne-Mari3 kommenttia:

 1. Kiitos itsellesi osallistumisesta.
  Mahtava paketti.

  Ja vautsi mikä muutos keittiössä! Kannatti!

  Mukavaa joulua.

  VastaaPoista
 2. Jep, jep! Ei se iso raha, vaan terävät hoksottimet ja toimeliaat kädet, keittösi on kaunis ja raikas!Hatunnosto sinulle, olet ollut ahkera ja saanut paljon aikaan. Onnellista joulua!

  VastaaPoista
 3. Oletpa ollut ahkera, hieno lopputulos keittiössä ja kivat kirjakuuset😊meilläkin vaihdettiin pari kulahtanutta keittiökaapin ovea ja ihan samanlaiset tuli kun muutkin 20 vuotta vanhat. Samalla tuli vaihdettua keraaminen tasokin kun ovi putosi päälle ja taso meni pirstaleiksi. No tekevälle sattuu😀

  VastaaPoista