tiistai 24. huhtikuuta 2018

Huhtikuun sny-paketti

Eilen hain postista jo hieman odottamani paketin. Mieliala ollut hieman apea ja tiesin, että piristystä on tulossa. Ja sitähän tuli, koko laatikollinen. Ihana uusi tuttavuus katia woody bits pääsi jo puikoille kokeiluun ja lisäksi viisi kerää ihanan pinkkiä fiestaa. Lisäksi suklaata ihan omaan tarpeeseen ja muksut jo ilmoittavat hedelmäkarkkien kuuluvan heille.  Mukava ja runsas paketti. Värikin ihan passeli. Tykkään mie väreistä vaikka harmaa onkin lempiväri. Mitään erityistä toivetta miulla ei ole tulevien pakettien sisältöön. Vähemmän on enemmän toimii hyvin vaan toki mie kaikkea ilolla otan vastaan, mitä miun aatellaan tarvitsevan.  Kuva turskahti taas väärinpäin eikä sitä saa ainakaan kännykän kautta käännettyä.  Vaan näkyy se ihanuus näin nurinpäinkin.

Miun pieni tyttönen on monena aamuna lähtenyt kouluun paljain käsin ja on vielä ihan liian kylmä moiseen. Päätin kokeilla, innostaisiko uudet lapaset lämmittämään käsiä, kotoa kun ei tunnu sopivia kintaita entuudestaan löytyvän. Lankavarasto hupeni näiden myötä huimat 44 grammaa.Sateista huhtikuun aamua ☔

Kiitos käynnistä ja tervetulloo uudelleen 🌸

Anne-Mari

5 kommenttia:

 1. Ihania värejä langoissa ja kintaissa.

  VastaaPoista
 2. Hei. Mukava, että paketti oli mieluinen eikä liian pinkki kuitenkaan. Mielenkiinnolla odotan, millaisen huivin Woody bitsistä saat valmiiksi. :) Mutta onpas vain hieno tuo aikaisemman postauksen tuunattu työtuoli lastenhuoneeseen! Kyllä kannatti pikkuherran kanssa tuohon aikaa käyttää. :)

  t. SNY

  VastaaPoista
 3. Kauniin värisiä lankoja parisi lähetti ja oikein herkkusuklaata. Nyt tyttösen piennet kätöset pysyvät lämpiminä, Äidin neulomissa tumpuissa.

  VastaaPoista