sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Sny kuulumisia

Kesäkuu on kevään viimeinen kuukausi kevään ringissä. Parini lähetti miulle välimuistamisena kauniin kortin ja se perille pääsi, mie pösilö vaan sen unohdin täällä julkaista vaikka kuvankin nappasin reissujen välillä. Vaan kaunis kiitos välittämisestä ja muistuttamisesta, arki on välillä aika hektistä.


Eläköön tämä hetki, sanoo korttikin ❤

Anne-Mari

2 kommenttia:

 1. Kaunis kortti. Sain tänään viimeisen Sny paketin ja se oli aivan ihana. Enpä vain tiedä keneltä se tuli. Vähän salapoliisityöskentelyä ja päädyin siihen, että saattaisi olla sinulta? Mukana oli myös aivan ihana huivi....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täytyy siis korjata asioita; löysin kirjeesi paketista vasta nyt, kun aloin enemmän lankoja hiplaamaan! Mutta osuin silti oikeaan arvauksessani.
   Aivan ihania paketteja olet minulle kasannut ja nämä keäslangatkin osuivat ihan maaliin. Ja tuo huivi, maagisesti olet vakoilua suorittanut, sillä juuri manailin yhtenä päivänä, että minulta puuttuu kokonaan valkoinen huivi, se olisi niin käytännöllinen kesämekkojen seurana jne. Kun olen sairastunut vetoherkkyyteen, niin käytännössä pitää aina olla huivi mukana. Ja nyt minulla on kaunis ja kesäinen valkoinen huivi.
   Aika hauska tuo yhteys tänne kotikonnuilleni, miten voikin sattua tällä etäisyydellä, että isovanhempasi ovat täällä asuneet?! Nyt tietysti kiinnostaa enemmänkin, voitaisi asiasta vaihtaa vaikka sähköpostia?
   Ja kisut kiittää, ne saivat omiaan jo heti eilen.

   Toivotan sinulle ja perheellesi oikein mukavaa juhannusta ja jään tänne seurailemaan tekemisiäsi:)

   Poista