perjantai 6. heinäkuuta 2018

Sukka sulle, ystäväin

Hyvä ystäväni on ollut mukana monessa elämäni tärkeässä hetkessä viimeisten vuosien aikana ja nyt hän on tulossa vierailulle luokseni. Hän tulee meille niin, että ensimmäisen yön olen vielä reissussa ja ajattelin toivottaa hänet tervetulleeksi varaamalla hänelle pyyhkeen ja uudet villasukat. Eikä ne yhtään turhat ole, vaikka eletään helteistä heinäkuuta. Illat on kuitenkin viileitä. Nämä sukat neulottu aronialla värjätyllä 7 veljeksellä. Hieman jännittää, kuinka väri käyttöä mahtaa kestää? Lankaa kului 129 grammaa.


Alemmat puolestaan on neulottu kotikulta sukkalangasta ja nämä koon 38 sukat jäävät jalkoja vielä odottelemaan. Lankaa kului 118 grammaa.

Ihanaa kesää 🌸

Anne-Mari

3 kommenttia:

  1. Villasukat ovat aina tarpeen. Ystäväsi varmaan ilahtuu.

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihanat, varmasti ovat mieleiset♥ Kiva on tulla kyläilemään ja tuntea itsensä heti odotetuksi ja tervetulleeksi kun tuollaisia terveisiä on vastassa! Tuollaiset ystävät kuin sinä on kyllä aarteita:) Leppoisaa alkavaa viikkoa♥

    VastaaPoista
  3. Ihana vastaanottolahja! Itsekin laitan villasukat jalkaan nukkumaan mennessäni, koska helteestä huolimatta saan siten parhaiten unen. Villasukat ovat suuremmoinen lahja, olet käyttänyt aikaa niiden tekemiseen ja lisännyt rakkautta joka silmukkaan.

    VastaaPoista