maanantai 25. maaliskuuta 2019

Maaliskuun sny-paketti ja valmistuneita neuleita

Paketin sain jo viime viikolla vaan viikonlopun työt vei mehut ja ei jaksanut edes tänne mitään päivitellä. Paketti oli kiva ja yllättävä. Ihanaa laatu lankaa titytyyn tukuwoolia pari vyyhtiä, langalle sopiva ohje Ruso-sukkiin, tarpeita ja ohjeet suklaakakkuun.

Lanka ei ehkä ihan suosikkivärejäni vaikka vihreästä tykkäänkin vaan ei tässä metsään menty. Harmaan eri sävyt ovat ehdoton lempparini, sitten vihreän sävyt ja kaikista väreistä olen oppinut tykkäämään, ainakin kausittain. 

Valmistunut on lähinnä sukkia, asunnottomien keräykseen nämä kaikki lähtevät. Kaikki neulottu jämälangoista, ylimpiin jämiä kului 105 grammaa, keskimmäisiin 95 grammaa ja alimpiin 137 grammaa.

Alkuvuosi mennyt ihmeellisen väsymyken vallassa ja nyt ehkä pikkuisen helpottaa, välillä jopa jotain saa aikaiseksi.

Nautitaan 🌞 valosta 

Anne-Mari

4 kommenttia:

  1. Olipa ikävää, että väri ei ollut mieluisa. Itse ajattelin sen olevan kuin metsän ikivihreät havupuut. Oliko muita toiveita kuin harmaa seuraaviin muistamisiin? t. SNY

    VastaaPoista
  2. Väri on hyvä vaikkei ihan ensimmäinen oma valintani. Kaunis lanka on, ja mieluinen kyllä...älä huoli. Harmaa on lemppari vaan rohkeasti oman fiiliksen mukaan, mä tykkään monista eri väreistä ja kausittaisesti värit miellyttää silmää.

    VastaaPoista
  3. Se on kokoa M ja jo kotikaupungissasi....

    VastaaPoista