perjantai 19. heinäkuuta 2013

Tahratesti

Olen tehnyt tämän viikon yövuoroa ja kotona tekemiset jää silloin melko minimiin. Yhden tahratestin sain kuitenkin tehtyä ja tämähän tietenkin liittyy buzzaamaani Vanish-tahranpoistotuotteita. Minullahan ei ole aiempaa kokemusta juurikaan tahranpostoaineista, tähän saakka olen tahrani poistanut ( siis ne jotka edes koetan poistaa) etikalla tai sappisaippualla. Tälläisestä tilanteesta mä lähdin liikenteeseen;

En käyttänyt paketin mukana tullutta kangaspalaa vaan kaivelin kaappieni kätköstä valkoisen lakanakankaan ja siitä tein testipaloja, joihin sotkin puolukkapiirakkaa, mustikkaa, kahvia, jotain lasten purkkispagettiruokaa sekä punaviiniä. Vähän mietin miten tahratestin tekisin, noin montaa koneellista pyykkiä en kehtaa pelkän testin vuoksi pestä ja jos kaikki liput pesen omassa koneessa, menee testin tekoon aikaa hurjasti. Niimpä kirjoittelin mustekynällä lappuihin aineet ja heitin testipalat normaalipyykin mukana. Ja tässäpäs teille testitulokset tästä testikerrasta:Alla näkyy myös se alkuperäinen kangas ja tulos on aika ällistyttävä. Kaikki tahrat ovat poissa vaikka ehtivät likaisina kuivaa useamman päivän. Jopa mustekynämerkinnät olivat kadonneet, yhtä lappua lukuunottamatta kokonaan. Joten tämän testikokemuksen perusteella voin kyllä lämpimästi suositella tätä VANISH-tuoteperhettä tarhanpoistoon.Jos taas olet kiinnostunut enemmän itse buzzauksesta, suosittelen käymään sivulla BUZZADOR.

                                                           

Työkavereille vein tänään myös testikappaleet ja mielenkiinnolla odotan kuulumisia heidän testauksista. Itse myös tästä tuloksesta yllätyneenä otin tänään käsittelyyn miun yhden lempipaidan, johon olen valitettavan rasvatahran saanut, tässä kuva itse ilkimyksestä;


Ja olenhan mä vähän liotellut lankoja padassakin, mutta vyyhdit on vielä kuivamassa ja osa siellä padassa, tässä teille kuva jostain aiemmasta värjäyksestä, jota en ole muistaakseni täällä näyttänyt.                                                    Mukavaa viikonloppua!


                                                              Anne-Mari

5 kommenttia:

 1. Eilen pesin lasten lasten valkoiset lippalakit vanishilla. Lapset olivat sotkeneet viinimarjoilla lakit. Laitoin vanishin sekaan vähän vettä ja suoraan tahraan. Viinimarjatahrat muuttuivat sinisiksi, mutta nopeasti tahrat lähtivät kokonaan. Pesin samalla tytön vaalean lippiksen, johon on pinttynyt kunnolla likaa pidemmän aikaa. Myös se puhdistui.

  VastaaPoista
 2. Ihania värjäyksiä jälleen!

  Onko tuossa Vanishissa hajusteita? Itse en uskalla mitään hajustettua käyttää allergioiden takia, joten meillä varmaan edelleen poistetaan tahrat sappisaippualla... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole hajusteita! Itse käytän myös aina hajusteettomia ja joistakin pyykinpesuaineista tulee ihottumaa. Vanishin kanssa ei ole ollut ongelmia.

   Poista
 3. Olen noiden aineiden vannoutunut käyttäjä. Sanon vaan että kyllä lähtee :D
  Mukavaa viikonloppua Anne-Mari ♥

  VastaaPoista
 4. Sama täällä kokeilin tuota ainetta ja puhdasta tuli.
  Tosi upeta värit langoissa, millä värjäsit?

  VastaaPoista