keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Harrastus lisää hankintoja


Niinhän se on, että harrastus lisää varusteiden määrää, niin tässäkin mökissä. Uusin hankintani on kerijälaite, jonka tilasin saksalaisesta nettikaupasta hieman epäilevin miettein. Kauppa onnistui kuitenkin hyvin, vaikken sanaakaa saksaa osaa ja laite saapui yllättävän nopeasti tänne. Olisiko reilu viikko mennyt tilauksesta. Ja tässäpäs se sitten on; Ja seuraavaksi esittelen miun kovasti käytetyn ja käytettynä hankityn vyyhdinpuun tai milläpäs nimellä tätä missäkinpäin kutsutaan;

Huomasitte varmaan miun hienon hiusklipsipatentin? Tässä seuraavassa se on oikein lähikuvassa;


Mä mainostin tätä hommaa hyvänä kuivaharjoitteluna virvelöintiin ja meidän ylivilkas herra 11-v innostui hommasta ja alkoi kampea veivaamaan;ja sitten tahtoi veivata lisää. Tässä vaiheessa muutkin lapset kiinnostuivat hommasta ja melkein tuli riita, kuka saa minua auttaa:


Ja eipä voi laitetta moittia. Helppoa ja nopeaa on keriminen ja ainakin minusta tuolla laitteella saa siistit kerät tyhtyä.

Ja sitten niihin lenkkareihin, joista viimeksi näytin yhden kuvan, eli tälläisenä nämä lenkkarit kaivoin tytön reissukassista;Ja järkytyin aika tavalla niiden kunnosta. Nappasin ne itselleni ja päätin kokeilla buzzaamani Vanish-tahranpoistoainetta, aivan kuten Anneli jo kommenteissa arvelikin. Eli tein Vanish-jauheesta veden kanssa tahnan ja sillä kengät rievun kanssa pesin. Ja jälleen yllätyin, katsokaapas tekin näitä kenkiä Vanish-"kylvyn" jälkeen:

Mä taidan vähän ihastua näihin tuotteisiin. Ja tämän ilon minulle mahdollistaa tälläkertaa buzzadorina olo, joka tarkoittaa sitä, että olen liittynyt Buzzadoriin ja sieltä tulee erilaisia kampanjatarjouksia, joista mieluisiin voi ilmottautua ja jos hyvin käy pääsee mukaan testaamaan ja jakamaan tietoa buzzattavista tuotteista.


Ja sitten yksi otos miun kokeilusta raparperinlehdillä. Aika vähän minä lehtiä sain kasaa, ehkä reilun puoli sankkoa ja tälläisen tuloksen niillä sain aikaan. Alla on l.valkea 7 veljestä ja valkea Nalle, molemmat alunapurutuksen saaneina.


                 
                                   Enää kaksi työpäivää ja sitten miulla on viiden päivän vapaa :)

                                                               Anne-Mari

3 kommenttia:

 1. Tuota laitetta hinkuan miekin itselleni, mutta tilanpuutteen takia kerät tehdään vanhanaikaisesti puolison avulla:)
  Jopa tuli tossuista puhtaat, on tuo vanis vaan hyvä aine ja sit nuo raparperi langat, voi kun ovatkin komiat. Mie oon ihastunut raparperin käyttöön, kun varsista, lehdistä ja juurista saa kaikista erilaista väriä.

  VastaaPoista
 2. Pitäähän työkalut olla! Hienoja keriä kyllä tulee. Ja taitaa olla ihmeainetta tuo Vanish, tähän asti olen vannonut ruokasoodan nimiin mutta pitänee kokeilla.

  VastaaPoista
 3. Kerijälaite on ihan "pakollinen", jos vähänkään enemmän ostaa lankoja vyyhteinä tai sitten värjäilee. Sullakin vissiin puuttuu kiristysruuvi noista kerinpuista, kuten multakin (ostin omani kirpparilta). Mulla on hiusklipsin paikalla nippuside+kumilenkkiviritelmä, oikein hyvin pelittää! :)

  VastaaPoista